People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

body lotion

Niet voor je haar, maar wel geweldig voor je huid: de Body Lotions van N.4 Hair Care

Zeker nu de koude maanden ons op zitten te wachten is het hoog tijd om op zoek te gaan naar de juiste verzorgingsproducten. Dit keer niet voor het haar, maar voor de huid. Een goede Body Lotion dus. Het verzorgen hiervan is namelijk zeker in de winter zeer belangrijk om uitdroging en een kapotte huid te voorkomen. 

Lichaamsverzorging van N.4

Je leest het goed. Het haarmerk N.4 Hair Care verkoopt niet alleen geweldige haarproducten, maar ook verzorgingsproducten voor het lichaam. Zo hebben drie van de bekende lijnen van N.4: Fleur de Temps, Lumiere d’Hiver en L’eau de Mare allemaal hun eigen Body Lotion.

Fleur de Temps

De Fleur de Temps lijn is geïnspireerd op de lente. Dingen als een blauwe lucht, de kleurrijke bloemen, de zachte wind en de bloeiende natuur zijn de basis voor deze lijn. De geurnoten zijn dan ook lindebloesem, gardenia en schorshout. 

L’eau de Mare

De L’eau de Mare lijn haalt inspiratie uit een zomers feest. Denk aan een lange witte jurk, platte sandalen en de warme stralen van de zon terwijl je aan het zwembad zit. De geurnoten zijn ylang orchidee, jasmijn, vetiver en patchouli

Lumiere d’Hiver

De Lumiere d’hiver lijn is winter in een fles. Het doet je denken aan een donkere ochtend, een koude wind, gezelligheid in huis en jezelf versieren met handschoenen, een sjaal en een muts. Met geurnoten van witte fresia, gouden amber en warme musk kun je niet anders dan denken aan de kille winter met deze geur. 

Lees ook:
Onhandelbaar en dik haar? Deze N.4 producten zijn perfect voor mannen met moeilijk haar

Body Lotion

Deze drie Body Lotions brengen de oppervlakte van de huid weer in een perfecte conditie. Ze verwijderen geen natuurlijke voedingsstoffen van de huid en laten ook natuurlijke oliën zitten zodat de huid heerlijk zacht en gehydrateerd is. Daarnaast laten ze geen plakkerig gevoel achter zodat je meteen verder kan met je dag na het gebruiken van deze Body Lotion. Deze lotions zijn vrij van gluten, sulfaten, natriumchloride en parabenen. Daarnaast zijn ze ook nog eens 100% veganistisch. Vind je niet dat je lichaam het verdient om verwend te worden met de beste ingrediënten? Schoon leven is belangrijk. Daarom gebruiken we niets dat niet in onze producten hoort.

Bron: N.4 | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts