People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

RECONSTRUCTING MASQUE

Reconstructing Masque van N.4 Hair Care: dé herstellende behandeling voor het beschadigde haar

Het haar heeft een heleboel te verduren, zeker nu het buiten steeds kouder begint te worden. Zo kan het weer zorgen voor droog haar en dit kan weer zorgen voor haarbreuk en andere schade. Om dit op te lossen zijn gelukkig genoeg producten op de markt, zoals haarmaskers. De Reconstructing Masque van N.4 Hair Care is daar een van.

Reconstructing Masque

De Reconstructing Masque is een haarmasker die het haar herstelt. Het voegt vocht en proteïne toe aan het haar om het te voeden en eventuele schade te herstellen. Het zorgt ervoor dat het haar wordt verzacht en dat het aantal klitten wordt verminderd. Dit doet het masker door een mix van soja proteïnen, vitamine B5 en natuurlijke verzachtende ingrediënten. Het geeft het haar een prachtige glans en versterkt het haar zodat schade in de toekomst ook voorkomen kan worden.   

Voor wie?

De Reconstructing Masque is perfect voor mensen die snel last hebben van droog haar dat toe is aan vocht en proteïne. Dit product is ook goed voor mensen die veel te maken krijgen met klitten in het haar of simpelweg op zoek zijn naar meer glans en verzachting. Wat voor haartype je hebt maakt verder niet uit. De Reconstructing Masque kan gebruikt worden op ieder haartype.  

Lees ook:
Niet voor je haar, maar wel geweldig voor je huid: de Body Lotions van N.4 Hair Care

Hoe in gebruik?

Voordat je het masker gebruikt is het een goed idee om te zorgen dat het haar schoon is. Gebruik een shampoo die voldoet aan jouw haarwensen. Droog het haar niet. Verdeel de Reconstructing Masque gelijkmatig door het natte haar. Begin onderin bij de punten en werk langzaam omhoog tot je bij de hoofdhuid aankomt. Laat het vervolgens twee tot vijf minuten intrekken. Spoel het hierna uit. 

Lumiere d’Hiver

De Reconstructing Masque is onderdeel van de Lumiere d’hiver lijn. De heerlijke geur van deze lijn doet je denken aan de winter. Aan een donkere ochtend, de koude wind en een warme sjaal. Deze heerlijke geur is te danken aan de geurnoten van witte fresia, gouden amber en warme musk. Een perfecte combinatie voor de koude wintermaanden. 

Bron: N.4 Hair Care | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts