People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

MANNEN HAAR

Onhandelbaar en dik haar? Deze N.4 producten zijn perfect voor mannen met moeilijk haar

Mannen die moeite hebben met het stylen van het haar opgelet! Het hoeft namelijk helemaal niet zo moeilijk te zijn om het haar in een goede vorm te houden. Met de juiste producten en wat goede tips ben je al een heel eind op weg. Gelukkig heeft N.4 Hair Care een aantal producten die je als man niet kan missen in jouw haarroutine.

Dik haar bij mannen

Dik haar en veel volume kan een droom zijn van velen, maar toch kun je er aardig mee in de knoop raken. Het kan het namelijk erg moeilijk maken om het haar onder controle te houden. Weet je niet hoe je dit doet, kan het zijn dat je te maken krijgt met droog, pluizig en dof haar. 

Wat moet je doen?

Als eerste is het belangrijk dat er niet te veel haar is. Kies dus voor een stijl die wat korter is en die het haar wat dunner maakt. Daarnaast is het belangrijk dat je bij het stylen de juiste producten en methodes toepast.

Als je dik haar hebt is het misschien beter om het haar te laten drogen aan de lucht. Het drogen met een föhn kan er namelijk voor zorgen dat er nog meer volume aan het haar wordt toegevoegd. Heb je toch geen andere keus dan de föhn erbij te pakken? Gebruik dan een lagere temperatuur en gebruik een goede hittebeschermer. 

De Super Comb Prep & Protect van N.4 Hair Care beschermt niet alleen het haar, het herstelt het ook. Het is een leave-in conditioner die de kleur beschermt en het haar beschermt tegen UV-stralen. 

Textuur

Met een klei of pasta kun je perfect die vervelende losstaande haren onder controle houden. De Texture Paste van N.4 is een product dat dik haar vorm kan geven en in model kan brengen. Daarnaast zorgt het ervoor dat het haar de hele dag op zijn plek blijft en geeft het een matte finish aan het haar.

Lees ook:
Langer haar op een natuurlijke manier? Het kan met de producten van N.4 Hair Care

Hydratatie

Naast textuur is hydratatie ook heel erg belangrijk voor dik haar. Zeker het vasthouden van vocht om uitgedroogd haar te voorkomen. Een goede hydraterende shampoo en conditioner is dan ook essentieel. De Hydrating Shampoo en Conditioner van N.4 zijn dan ook perfect om schade te herstellen en het haar te hydrateren zodat het er gezond uitziet. 

Sommige mannen verwarren een droge hoofdhuid met roos en denken dat ze een roosshampoo nodig hebben om de hoofdhuid schoon te houden. Alle Number 4 Shampoos normaliseren de hoofdhuid en reinigen deze van roos. Het gebruik van Hydrating Shampoo zal je hoofdhuid hydrateren en ervoor zorgen dat je geen roos krijgt.

Styling

Als je wat langer haar hebt, kan het lastiger zijn om dit te stylen. Als je een natuurlijke golvende stijl wil, kun je het beste investeren in een goede stylingspray. Deze zorgt ervoor dat het haar in een mum van tijd er goed uit ziet.  

De Sugar Texturing spray van N.4 is een spray die doffe en futloze lokken transformeert in gezonde lokken. Daarnaast beschermt dit product het haar tegen vochtigheid in de lucht en geeft het haar een langdurige textuur.  

Stap voor stap

Stap 1: Gebruik een hydraterende shampoo en conditioner om het haar te reinigen en te verzorgen.
Stap 2: Spray een leave in conditioner/hittebeschermer in het haar voordat je aan de styling begint.
Stap 3: Als je golvend haar wil stylen, gebruik dan de Sugar Spray en een brede kam om het door het haar te verdelen. Laat het vervolgens aan de lucht drogen.
Stap 4: Gebruik voor korter haar dat controle nodig heeft de Texture Paste of mix het met de Firm Hold Gel.

Bron: N.4 | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts