People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

vegan

We stand for vegan!

Het label Vegan op haarproducten, wat houdt het in en waarom vinden zoveel mensen dit onderwerp zo belangrijk? Velen zijn van mening dat de term Vegan niets meer dan een marketingdoeleinden is, maar zien deze personen het doel van Vegan producten en de ernst van de dierproeven wel in?

Wat is Vegan?

Een Vegan haarproduct, zoals een shampoo, conditioner of stylingsproduct houdt in dat er geen enkel dier of spoor van een dier in het ontwikkelingsprocess betrokken is geweest. Het product is dus niet getest op dieren en bevat geen ingrediënten afkomstig van dieren.

Bewust zijn

Steeds meer mensen stappen over naar Vegan producten en merken op dat er wel degelijk veel voordelen zijn, maar er zijn ook velen die meedoen door de ‘hype’ die er nu rondgaat. Het is voor ons belangrijk dat de mensen de achterliggende gedachte van Vegan producten begrijpen en weten waarom het zo belangrijk is hier bewust van te zijn.

Dierproeven

De dierproeven bevatten vaak veel angst, stress en of pijn voor het dier. Hierbij komt ook de verschrikkelijke realiteit van het overlijden van wel 88% van de proefdieren kijken. Dit kan tijdens een dierproef gebeuren, maar het kan ook zo zijn dat het dier na afloop wordt gedood voor verder onderzoek. De dieren die het wel overleven, worden vaak weer opnieuw gebruikt. Je moet het zien als een onmenselijk process, waar geen enkel gevoel voor het dier bij komt kijken.

Voordelen

Er zijn veel voordelen verbonden aan Vegan producten. Zo zijn ze vaak een stuk milder en dus beter voor je hoofdhuid, eco-friendly en daardoor een stuk beter voor het milieu. Daarnaast doe je natuurlijk mee aan iets ontzettends goeds voor de dieren.

Overstappen

Wij hopen jullie met onze Vegan producten in te laten zien, dat het ook anders kan. Je kunt
ook genieten van een gezonde en verzorgde lokken, door middel van Vegan
producten die exact hetzelfde resultaat bieden. Je merkt zelf waarschijnlijk niet heel veel verschil van het overstappen naar Vegan producten in je dagelijks leven, maar je redt er wel een hele hoop onschuldige dierenlevens mee.

Join us and stand for Vegan!

Bron: Proefdiervrij & Beauty Plaza

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts