People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

clean blonde pre-toning primer

Zeg gedag tegen ongewenste tinten in het haar met de Clean Blonde Pre-Toning Primer van Fudge Professional

Blondines kennen het probleem vast wel, je blonde haar is niet de kleur die je wil hebben. Zo kan de kleur er dof, vervaagd of verkleurd uitzien. Gelukkig heeft Fudge Professional de Clean Blonde lijn. Dit is een lijn met producten speciaal voor het oplossen van deze problemen, zo ook het nieuwe product: de Clean Blonde Pre-Toning Primer. 

De oorzaak

Waarom verandert de tint van het blonde haar eigenlijk? Het heeft allemaal te maken met het water waarmee je het haar wast. In hard water zitten metaalionen en mineralen. Deze zetten zich af op de buitenste laag van het haaroppervlak. Hierdoor ziet de kleur van het haar er dof en vlekkerig uit. Daarnaast kunnen deze metaalionen het haar binnendringen. Vooral bij bindingen tussen haarmoleculen en waterstofperoxide, waar haar mee geblondeerd wordt. Hierdoor ziet de kleur er niet alleen vlekkerig uit, maar ook zwak en beschadigd. 

Clean Blonde Pre-Toning Primer

De Clean Blonde Pre-Toning Primer is een Vegan Friendly product dat gebruikt maakt van de Copper Cleanse Technologie voor de beste resultaten. De Copper Cleanse Technologie is geformuleerd met een mix van verschillende afgezonderde polymeren. Dit is een ingrediënt dat koperen ionen, de boosdoener van ongewenste tinten, verstrikt en hierdoor worden ze uit het haar verwijderd. De Pre-Toning Primer helpt niet alleen bij het verwijderen van deze tinten, het helpt ook het haar sterker en gezonder te laten voelen en zorgt het voor een goede basis voor een gelijkmatige toning.

Lees ook:
Bescherming en glans: de Blow Dry Aqua Primer en Aqua Shine Serum van Fudge Professional

Hoe werkt het?

Spray het haar op ongewassen, droog haar. Verdeel het goed van de aanzet tot de punten. Laat het hierna 2 minuten intrekken. Hierna reinig je het haar met de Clean Blonde Damage Rewind Shampoo. Voor de beste verzorging, eindig je met de Clean Blonde Damage Rewind Conditioner. Op de foto hiernaast zie je het verschil na gebruik van de Clean Blonde Pre-Toning Primer.

Ben je dus een blondine die in een gebied met veel hard water woont en last hebt van het doffe, zwakke en vlekkerige haar, dan is de Clean Blonde Pre-Toning Primer hét product voor jou.

Bron: Fudge

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts