People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

fudge

Bescherming en glans: de Blow Dry Aqua Primer en Aqua Shine Serum van Fudge Professional

Voor veel mensen zijn er twee dingen het belangrijkst als het gaat om hun haar: bescherming en glans. Toch is het niet zo simpel om een product te vinden die deze dingen allebei kan doen, behalve als je Fudge Professional bent. Fudge heeft twee producten die bescherming en glans aan het haar kunnen brengen.

Blow Dry Aqua Primer

Om te beginnen met de Blow Dry Aqua Primer. Dit is een product dat je gebruikt voordat je het haar gaat stylen. Het is de eerste stap in je haarroutine. Deze primer heeft een hittebescherming tot wel 230 graden Celsius. Het geeft vorm en controle zonder pluis. Het voedt en hydrateert het haar. Het is gewichtloos, geeft glans en geeft natuurlijk volume. Andere kenmerken en voordelen zijn; een duurzame en recyclebare verpakking. Stel je dit product voor als een primer voor je huid, die droge plekken of rimpels gladstrijkt voor een gladde, zachte finish.

Het is belangrijk dat je dit product aanbrengt op het haar dat het nodig heeft, je hebt niet veel nodig, maar verdeel het door het haar met je handen en dan een grove kam. Je kunt er ook nog een Fudge Professional product overheen leggen voor extra stevigheid of meer volume.

WEATHER SHIELD™ technologie

Dit product maakt gebruik van de WEATHER SHIELD™ technologie. Dit houdt in dat er een beschermende laag om het haar wordt gecreëerd. Deze beschermende laag biedt de hele dag bescherming tegen vocht en pluis. Hierdoor krijgt het haar meer zachtheid en glans. 

Lees ook:
All about Matte Hed: wat voor product is het en wat kun je er mee?

Aqua Shine Serum

Het Aqua Shine Serum is een perfecte finish voor het haar. Deze gebruik je dus aan het einde van je haarroutine. Het is een lichtgewicht, niet-olieachtig serum dat vocht vasthoudt. Daarnaast maakt de Aqua Shine Serum het haar glad door pluis te verminderen en is het te gebruiken op iedere haarstijl. Dit product maakt ook gebruik van de WEATHER SHIELD™ technologie en is doordrenkt in hyaluronzuur. Dit helpt je haarzakjes vocht vasthouden, pluis te verwijderen en helpt bij het toevoegen van volume aan het haar.

De Aqua Shine Serum is te gebruiken op nat en droog haar. Verdeel het gelijkmatig door het haar en geniet de hele dag van een ongelofelijke glans en zachtheid. 

SHINE-LOCK™ technologie

De SHINE-LOCK™ technologie zorgt er voor dat iedere haarlok wordt omhuld zodat de haarschubben kunnen wordt gladgestreken om de beste gladheid en glans aan het haar te geven. 

Bron: Fudge

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts