People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Nooit meer last van pluis en dof haar met de Luminizer collectie van Fudge Professional

Het lijkt wel een oneindig gevecht tegen dof en pluizig haar. Van oliën tot sprays. Er zijn al honderden producten die je kan gebruiken tegen dit haarprobleem. Je houdt geen ruimte meer over in de badkamer. Gelukkig is dat verleden tijd. Nu heb je maar twee producten nodig om van het doffe en pluizige haar af te komen. De Luminizer Shampoo en Conditioner van Fudge Professional. 

Luminizer Moisture Boost Shampoo

De Luminizer Moisture Boost Shampoo is een shampoo die is samengesteld met het Micellair Olie Complex. Dit is een ingrediënt dat iedere haarlok op een zachte manier reinigt, maar ook hydrateert en verheldert. Daarnaast wordt het haar van binnenuit versterkt door de unieke Opti-PLEX™ technologie van Fudge. Zo creëert het direct glanzend haar zonder pluis en dit wel 48 uur lang. Je zult merken dat het haar weer vol leven zit. Deze shampoo is verkrijgbaar in 250ml.

Luminizer Weightless Conditioner

Maak de verzorging helemaal compleet met de Luminizer Weightless Conditioner. Dit is een conditioner die het haar niet alleen verzorgt en verzacht, maar ook meewerkt aan het behouden van pluisvrij haar. Met de Smoothing-Swish™ technologie die zich aan elke lok bindt zodat het haar zacht en pluisvrij wordt. Voor pluisvrij, glanzend en zacht haar tot wel 48 uur lang. Deze conditioner is verkrijgbaar in 250ml.

Lees ook:
Bescherming en glans: de Blow Dry Aqua Primer en Aqua Shine Serum van Fudge Professional

Ingrediënten 

Deze shampoo en conditioner zitten vol met geweldige, natuurlijke ingrediënten. Het lichtgewichte Micellair Olie Complex zorgt voor een geweldige, zachte reiniging die ook het haar verzorgt. De Smoothing Swish™ technologie zorgt voor het verwijderen van pluis en het toevoegen van een prachtige glans. De Opti-PLEX™ technologie zit in de meeste producten van Fudge Professional. Deze technologie zorgt ervoor dat het haar van binnenuit versterkt wordt. Als laatste hebben deze producten de Colour Lock technologie. Deze zorgt ervoor dat de kleur van het haar beschermd wordt. Om het af te maken zit er Argan olie en Abessijnse olie in. Voor een ultieme verzorging van het haar. 

Bron: Fudge | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts