People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

people 4 reignite

reIGNITE: het People 4 trainingsprogramma voor de herfst/winter van 2022

Het is weer tijd voor het nieuwe trainingsprogramma van People 4. Dit keer gaat het om de periode herfst/winter 2022. Het Educatie-programma van People 4 is gemaakt om kappers te helpen bij hun persoonlijke groei en de training en kennis van jouw salon te ondersteunen. Er zijn verschillende soorten trainingen, zodat jij zelf kan kiezen wat het beste bij jou en de salon past (ALLEEN BEDOELD VOOR PROFESSIONALS).

Soorten trainingen

Bij People 4 hebben we vier verschillende soorten trainingen. Om te beginnen zijn er de trainingen in de Haarkade Trainingssalon. In deze Academy in Zaandam geven we trend-, knip-, kleur- en stylingscursussen. Daarnaast geven we ook In Salon Trainingen. Deze persoonlijke trainingen kunnen over ieder onderwerp gaan die worden gekozen door jou of jullie team. De Live ZOOM-trainingen zijn online cursussen die gaan over haartrends, haarwetenschap, sociale media, kleur, producten en nog veel meer. Bij deze trainingen zijn ook regelmatig internationale gasten en topstylisten te gast. Als laatste heeft People 4 Online Video Ondersteuning. Via platformen als Vimeo en YouTube deelt People 4 video’s over creatieve technieken, trends, kleur en productinformatie. 

Retro Revival

De Retro Revival show neemt een kijkje in het verleden om de kapsels en kleuren uit de Jaren ’90 op een moderne manier terug te brengen. Deze trend is enorm populair op platformen als TikTok en Instagram. De Retro Revival show is op maandag 26 september. Tijdens deze show leren internationale educators Dove Palmer, Jonathan Andrew, Tracy Hayes & Louise Reeves je alles over deze trend uit de Jaren ’90. Voor een persoonlijker training waar je veel leert en ervaring opdoet, is er de Retro Revival dag. Op dinsdag 27 september zal deze volledige dag in het teken staan van trends, knippen, kleuren, stylen en nog veel meer onder leiding van Jonathan Andrew, Tracy Hayes & Louise Reeves.

On Trend cursussen

In de nieuwe Haarkade trainingssalon in Zaandam worden de nieuwe On Trend knip-, kleur- en stylingscursussen gehouden. Deze cursussen zijn gebaseerd op de meest actuele trends zodat jij samen met jouw team deze kunnen toepassen in de salon. Met een combinatie van techniek en creativiteit kun je hiermee uiteindelijk een geweldige look creëren. Per cursus worden er 8 mensen aangenomen. Hierdoor is de training persoonlijker en is er één trainer voor iedere vier studenten. 

Modern Shag

De Modern Shag is een klassieke look uit de jaren ‘90 die in 2022 weer een grote trend is, maar nu met een moderne twist. In deze cursus leer je alle tips om veel variaties op deze look te creëren. De kleurtechnieken die voor deze look worden gebruikt, zijn gebaseerd op schaduwen en creatieve plaatsing van folies. De On Trend cursus over de Modern Shag wordt gehouden in de Haarkade op 10 oktober. 

Shullet

De Shullet is een haarstijl dat een mix is van de Shag & de Mullet. De huidige versie van deze klassieker uit de jaren ‘90 is momenteel één van de meest gevraagde kapsels. We leren een klassieke en creatieve versie van deze look plus extra tips voor het creëren van meer persoonlijke kapsels. De kleurtechnieken die voor deze look worden gebruikt, zijn gebaseerd op schaduw-variaties in het haar en creatieve plaatsing van folies. De On Trend cursus over de Shullet wordt gehouden in de Haarkade op 31 oktober.

Modern Mullet

De Modern Mullet uit de jaren ‘90 is weer een grote trend op dit moment. Bij deze cursus leer je zowel de klassieke versie als creatieve variaties op deze kortere look. De kleurtechnieken voor deze look zijn gebaseerd op blokkleuren en creatieve plaatsing van folies. De On Trend cursus over de Modern Mullet wordt gehouden in de Haarkade op 21 november.

Ready to wear up

Bij deze stylecursus leer je van alles over het stylen van het haar, dit is vooral gebaseerd op de laatste trends. Laat je creativiteit hierbij vrij terwijl je veel leert over de technieken van het stylen en de nieuwste stylingtrends. De On Trend cursus over style wordt gehouden in de Haarkade op 28 november.

ZOOM 

Naast onze theoriecursussen hebben we ons assortiment uitgebreid naar ZOOM voor degenen die graag samen met een trainer online de kleur- en producttheorie willen doornemen. Via ZOOM kunnen we je individueel en/of met jouw team persoonlijke trainingen aanbieden. Daarnaast hebben we een ZOOM agenda waar jij je samen met andere kappers bij aan kunt sluiten.

Verkoop & advies

In de ZOOM-training ‘Verkoop & Advies’ geven we antwoord op vragen over het verkopen van producten en advies over de producten. Daarnaast geven we ook een heleboel tips. We hebben het over de producttrends van 2022, wat de klanten willen, hoe je beter kan worden in het verkopen van producten, wat je tegenhoudt en nog veel meer. Deze ZOOM-training is te volgen op maandag 19 september. 

De Haar Dokter

Tijdens deze ZOOM-training behandelen we alles wat te maken heeft met haarwetenschap. Zo hebben we het onder andere over haarverlies bij mannen en vrouwen, haarbreuk, roos of een droge hoofdhuid, psoriasis en eczeem, een jeukende hoofdhuid en een vette hoofdhuid. Deze ZOOM-training is te volgen op maandag 17 oktober.

Hair Colour & Fashion Trend 2023

Deze ZOOM-training staat volledig in het teken van de trends voor het komende jaar. We hebben het hierbij over de achtergrond van de trend, business trends, trend inspiratie, modetrends, haar trends, kleur trends en leren we je hoe je een eigen Salon trendboard kan maken. Deze ZOOM-training is te volgen op maandag 14 november.

Registreren

Wil je jezelf of jouw team aanmelden voor een van deze cursussen? Stuur dan je naam, de naam van de salon, e-mailadres en welke cursus je wilt doen via whatsapp naar Cindy van Leeuwen op 06-11342001 of via e-mail: cindy@people4.nl 

Zorg dat je 10 minuten voordat de cursus begint aanwezig bent voor registratie en om technische problemen op te lossen.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts