People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

matte he'd

All about Matte Hed: wat voor product is het en wat kun je er mee?

Als het om stylingsproducten gaat heeft Fudge Professional er een heleboel. De Matte Hed van Fudge is een van die geweldige stylingsproducten, maar wist je dat er meer dan één soort Matte Hed is? Wat deze producten precies zijn en wat je er allemaal mee kunt lees je hier!

Matte Hed

De originele Matte Hed is een product dat definitie creëert en het haar textuur geeft. Gepaard met een sterke fixatie en een matte finish. Dit product is perfect voor ieder haartype en geeft het kapsel een stoere en sterke look. Voor het beste resultaat gebruik je het product op schoon en droog haar. Warm de Matte Hed tussen de handpalmen en verspreid het gelijkmatig over het haar. Hierna kan het haar op iedere manier gevormd worden.

Matte Hed Extra

De Matte Hed Extra is een stylingsproduct die net wat sterker is dan de originele Matte Hed. De Matte Hed Extra heeft de sterkste fixatie en ook die matte finish. Het maakt gebruik van twee kleisoorten genaamd Kaolien en Bentoniet. Deze twee absorberen het vocht en olie uit het haar voor die ultra matte, droge finish met volume. Het product zorgt ervoor dat zelfs bij een hoge luchtvochtigheid, het haar op zijn plek blijft zitten. Breng de Matte Hed aan op de handpalmen en wrijf het product goed hiertussen. Verpreid het gelijkmatig door het haar en stijl het haar naar wens. 

Lees ook:
Hitte bescherming en glanzend haar: alleen met de Tri-Blo van Fudge Professional

Matte Hed Mouldable

De Matte Hed Mouldable is een flexibel stylingsproduct met een medium fixatie en een matte finish. De Mouldable versie van de Matte Hed is zoals de naam al zegt, de hele dag te vormen. Het is een ideaal product voor mensen met fijn haar. De crème textuur met klei is makkelijk door het haar te verdelen en verzwaart het haar niet. Daarnaast zal het product het haar de hele dag beschermen tegen vocht. Breng een kleine hoeveelheid aan op de handen en wrijf het goed tussen de handpalmen. Verdeel het gelijkmatig door het haar en stijl het hierna als gewenst.

Matte Hed Gas

De Matte Hed Gas heeft alle voordelen van de originele Matte Hed, maar dan in een spuitbus. Geweldig voor mensen die liever geen product op hun handen hebben. Zo heeft het een sterke fixatie, een matte finish, creëert het definitie en geeft het haar textuur. Daarnaast houdt het product vocht op afstand. Schud de spuitbus goed voordat je het gebruikt. Houd de spray op zo’n 15 cm afstand van het hoofd en spuit het in het haar voor de beste fixatie en matte finish. Gebruik dan je handen om het haar in de gewenste stijl te vormen.

Welke je ook kiest, er is een Matte Hed product die perfect past bij jouw haar en haarwensen. Of je nu fijn of dik haar hebt. Of dat je liever een spuitbus gebruikt in plaats van een wax of crème. Fudge Professional heeft een Matte Hed product voor iedereen. 

Bron: Fudge Professional

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts