People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

blonde

All about blondes: dit zijn de fantastische producten van de Blonde collectie van NAK Hair

Blondines hebben vaak veel zorg aan hun haar. Niet alleen kan het blonderen van het haar voor schade zorgen, waardoor het goed verzorgd moet worden. Ook de tint van het blonde haar is belangrijk om de gewenste coupe te krijgen. Gelukkig heeft NAK Hair een heleboel geweldige producten voor deze blondines. Welke producten er allemaal in de Blonde collectie van NAK Hair zitten lees je hier!

Blonde shampoo

De Blonde shampoo van NAK Hair neutraliseert de gele tint voor een natuurlijke blonde kleur met een Tone Factor van 4. De violet pigmenten zorgen voor een koele tint in het blonde haar. Breng het aan op nat haar en masseer het zorgzuldig in tot het gaat schuimen. Focus op de ongewenste gele plekken voor de beste toning. Laat het 1 tot 5 minuten intrekken en spoel het hierna uit. Herhaal wanneer nodig. Net als ieder NAK Hair product, is ook de Blonde shampoo verrijkt met het Natural Vegan Complex. Daarnaast maakt deze shampoo, net als de andere NAK Blonde shampoos, gebruik van de +Anti-Yellow Toning Activaten, de violetpigmenten die de gele tinten neutraliseren. Vitamine B5, die het haar beschermt tegen uitdrogen en vochtverlies. En Benzofenone-4, die het haar beschermt tegen UV-stralen.

Blonde conditioner

De Blonde conditioner van NAK Hair verzacht en herstelt het blonde haar en heeft daarnaast een Tone Factor van 1. Deze conditioner herstelt de conditie van het blonde haar en minimaliseert schade. Breng de conditioner aan op schoon, nat haar en masseer het in van de aanzet tot de punten. Laat het 1 tot 5 minuten inwerken en spoel het dan zorgvuldig uit.

Blonde Plus shampoo

De Blonde Plus shampoo van NAK Hair is een shampoo met een Tone Factor van 6, die het haar een goede toning geeft om gele tinten te neutraliseren. Blauwviolet pigmenten zorgen ervoor dat het gele blonde haar een koele tint krijgt. Breng het aan op nat haar en masseer het zacht in tot er een schuim ontstaat. Focus op de gele plekken voor de beste toning. Laat het 1 tot 5 minuten intrekken, spoel het uit en herhaal dit wanneer nodig. Ook de Blonde Plus shampoo is verrijkt met het Natural Vegan Complex. Daarnaast maakt deze shampoo ook gebruik van de +Anti-Yellow Toning Activaten, de violetpigmenten die de gele tinten neutraliseren. Vitamine B5, die het haar beschermt tegen uitdrogen en vochtverlies. En Benzofenone-4, die het haar beschermt tegen UV-stralen.

Platinum Blonde Anti-Yellow Shampoo

blonde

De Platinum Blonde Anti-Yellow shampoo van NAK Hair is een sterke toning shampoo die de gele tinten uit het blonde haar verwijdert met een Tone Factor van 8. Met blauwviolet pigmenten zorgt deze shampoo ervoor dat het blonde haar een koele, platinum tint krijgt. Breng de shampoo aan op nat haar en masseer het goed in totdat het gaat schuimen. Focus op de gele plekken voor de beste toning. Laat het 1 tot 5 minuten inwerken en spoel het vervolgens uit. Herhaal dit proces wanneer nodig. Gebruik deze shampoo wekelijks totdat je het gewenste effect hebt bereikt. Wissel dan af met je standaard NAK shampoo. De Platinum Blonde Anti-Yellow shampoo is verrijkt met het Natural Vegan Complex, de +Anti-Yellow Toning Activaten, de violetpigmenten die de gele tinten neutraliseren, Vitamine B5, die het haar beschermt tegen uitdrogen en vochtverlies en Benzofenone-4, die het haar beschermt tegen UV-stralen.

Rose Blonde shampoo

De Rose Blonde shampoo van NAK Hair geeft een roze, blush tint aan het blonde haar en geeft de blonde lokken een boost. Maak het haar nat met lauw water en breng de Rose Blonde shampoo aan in het haar. Masseer het zorgvuldig in tot het gaat schuimen en laat het 1 tot 5 minuten inwerken. Spoel het hierna uit en herhaal het proces voor een intensere roze kleur. Verrijkt met herstellende rozenbottelolie, hydraterende vitamine A en het Natural Vegan Complex van kokosolie, aloë vera, gehydroliseerde rijstproteïne en peerextract.

Platinum Blonde Anti-Yellow Treatment

blonde

De Platinum Blonde Anti-Yellow Treatment van NAK Hair is een behandeling voor blond haar die in 60 seconden het haar verzacht en herstelt. Daarnaast heeft het een Tone Factor van 6 die met blauwviolet pigmenten de gele tinten in het haar neutraliseert. Breng het aan op schoon, nat haar een masseer het in van de aanzet tot de punten. Laat het 60 seconden inwerken en spoel het vervolgens goed uit. Deze Treatment is verrijkt met het Natural Vegan Complex en een aantal andere geweldige ingrediënten. Waaronder Indigobladextract, die het vochtgehalte, de elasticiteit en de glans van het haar verhoogt. Baobabzaadextract, wat droog en beschadigd haar verzacht. Candelilla wax, die vochtbescherming en verzachting biedt door een barrière te creëren. Vitamine B5, dat het haar beschermt tegen uitdroging en vochtverlies. Anti-Yellow Toning Activaten, de pigmenten die de gele tinten neutraliseren en Titaandioxide die het haar beschermt tegen omgevingsfactoren en kleurvervaging.

Lees ook:
Hydratatie, verzorging en volume: de shampoos en conditioners van NAK Hair geven het haar alles wat het nodig heeft

Blonde Plus 10V Toning Foam

De Blonde Plus 10V Toning Foam van NAK Hair is een semipermanente toner om gele tinten uit het blonde haar te verwijderen met een Tone Factor van 4. De toner houdt tot wel 4 tot 6 wasbeurten. De blauwviolet tinten in de Foam geven het haar een tijdelijke, koele tint. Breng aan op schoon, handdoekdroog haar. Draag handschoenen tijdens het aanbrengen van de Foam, de kleur kan afgeven. Schud de fles goed en houd de applicator naar beneden gericht als je het aanbrengt op je handpalmen. Verspreid de Foam tussen de handpalmen. Verdeel het zorgzuldig door het haar en gebruik eventueel een kam om het goed te verdelen. Laat het 5 tot 30 minuten intrekken en spoel het zorgzuldig uit. Deze Foam maakt gebruik van de +Anti-Yellow Toning Activaten, de violetpigmenten die de gele tinten neutraliseren. Vitamine B5, die het haar beschermt tegen uitdrogen en vochtverlies. En Benzofenone-4, die het haar beschermt tegen UV-stralen.

Aromas Blonde shampoo

De Aromas Blonde shampoo is een botanische shampoo die met behulp van blauwviolet pigmenten de gele tinten in het blonde haar neutraliseren en geeft zo het haar een koele tint. Breng het aan op nat haar en masseer het goed in het haar, laat het 1 tot 3 minuten inwerken en spoel het dan grondig uit.

Aromas Blonde conditioner

De Aromas Blonde conditioner is een botanische, verzorgende crème met violetpigmenten om de gele tinten in het haar te neutraliseren. Breng de conditioner aan op schoon en nat haar en masseer het goed in. Laat het vervolgens 1 tot 3 minuten inwerken en spoel het goed uit.

Aromas Blonde Ends Therapy

De Aromas Blonde Ends Therapy is een hydraterende behandeling met violetpigmenten een verzachtende bloemenextracten die de gele tinten uit het haar verwijderen en het haar verzorgen en herstellen. Breng een kleine hoeveelheid aan op schoon en handdoekdroog haar. Verdeel het gelijkmatig door de lengtes en de punten. Je kan hem ook gebruiken op droog haar om de haarschubben te sealen.

Aromas ingrediënten 

De Aromas Blonde producten zijn verrijkt met het Aromas Luxe Vegan Complex, amandelmelk, amandelolie en arganolie. Daarnaast bevat het sandelhout, patchouli, jeneverbes, wierook en mirre. Bloemen als Ylang-ylang, zonneroos, jasmijn, lavendel, geranium, lindebloesem, lavendula en bergamot. En verschillende kruiden zoals Kruidnagel, rozemarijn, salie, brandnetel, berk, paardenstaart, scheerling, marjolein en laurier.

Genoeg producten dus voor iedere blondine. Of je nu zoekt naar toning, reiniging, verzorging of gewoon allemaal. NAK Hair heeft alles voor de verzorging van het blonde haar. 

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts