People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

tri-blo

Hitte bescherming en glanzend haar: alleen met de Tri-Blo van Fudge Professional

Hitte op het haar, we gebruiken het allemaal wel eens om het gewenste kapsel te krijgen. Natuurlijk wil je het haar dan goed beschermen, maar welk product gebruik je dan hiervoor? De Tri-Blo van Fudge beschermt niet alleen het haar. Het heeft nog veel meer andere voordelen.

Waarom een hitte beschermer?

Alle stylingproducten die hitte gebruiken zoals een föhn, een krultang of een stijltang kunnen veel negatieve effecten hebben op het haar. Hitte kan namelijk zorgen voor het vervagen van de kleur van het haar, maar ook voor schade en haarbreuk. Het gebruik van een product dat het haar beschermt tegen de hitte, is dus erg belangrijk. Als het belangrijk voor je is om de conditie van het haar te beschermen of als je veel gebruik maakt van een stijltang, een krultang of een föhn, zijn deze hitte beschermers een geweldig product. Sommige van deze producten beschermen het haar niet alleen tegen hitte, maar hebben ook andere functies. Zoals de Tri-Blo van Fudge Professional.

Tri-Blo

De Tri-Blo van Fudge is een geweldig product dat het haar beschermt en glans en zachtheid geeft. Het wordt Tri-Blo genoemd omdat het drie dingen tegelijk doet. Verrijkt met de fantastische INVISI-SHIELD technologie voor een nog betere bescherming. De Tri-Blo beschermt het haar tot wel temperaturen van 230°C. Daarnaast verbetert het de gezondheid van de haarschubben en laat het haar sterker en zachter aanvoelen. Breng de Tri-Blo gelijkmatig aan op handdoekdroog haar en droog het haar met een föhn. De Tri-Blo is gemaakt voor alle haartypes. 

Lees ook:
De beste haarlak voor ieder haartype: de Skyscraper en Skyscraper Extra van Fudge Professional

Tri-Blo Violet

De Tri-Blo Violet van Fudge heeft alle geweldige functies van de originele Tri-Blo, maar met nog iets extra’s. Naast de hittebescherming tot 230°C en de glans, heeft de Tri-Blo Violet ook een uiterst belangrijke toevoeging voor blondines. De violet micropigmenten in het product verwijderen de gele tinten uit het blonde haar. Zodat alleen de koele, blonde tinten overblijven. Ook dit product breng je weer gelijkmatig aan op handdoekdroog haar en droog je met een föhn. 

De Tri-Blo van Fudge is dus een perfecte optie om niet alleen het haar te beschermen tegen hitte, maar ook die zachtheid en glans toe te voegen en zelfs voor blondines verwijdert het de gele tinten uit het haar. Wat wil je nog meer?

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts