People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

shampoos en conditioners

Hydratatie, verzorging en volume: de shampoos en conditioners van NAK Hair geven het haar alles wat het nodig heeft

Iedereen gebruikt een shampoo en conditioner voor het reinigen en verzorgen van het haar, maar welke moet je nu gebruiken voor jouw haarwensen? Of je nu op zoek bent naar hydratatie, verzorging of volume. Deze drie shampoos en conditioners van NAK Hair hebben precies wat je zoekt. 

Nourish Shampoo & Conditioner

Het Nourish duo van NAK Hair beschermt het haar tegen kleurvervaging en verzorgt gekleurd, droog en beschadigd haar. De Nourish shampoo is een rijke crème ontwikkeld om het haar te voeden. Breng de shampoo aan op nat haar en masseer het zacht in het haar tot een reinigend schuim ontstaat. Spoel het zorgvuldig uit een herhaal het proces voor een optimale reiniging. Breng hierna de conditioner aan op het schone en natte haar en masseer het in van de aanzet tot de punten. Laat het vervolgens 1 tot 5 minuten inwerken en spoel het zorgvuldig uit.

Het Nourish duo is verrijkt met het Natural Vegan Complex en heeft een heleboel geweldige ingrediënten. Vitamine E is een antioxidant die het haar beschermt, vitamine B5 is een diepe conditionerende vitamine die het haar beschermt tegen uitdroging en vochtverlies. Als laatste heeft het duo benzofenon-4, wat een bescherming biedt tegen UV.  

Hydrate Shampoo & Conditioner

De Hydrate shampoo en conditioner van NAK Hair hydrateren, verzachten en herstellen het haar. Ze herstellen de vochtbalans en helpen het temmen van pluizig haar. Om te beginnen breng je de shampoo aan op vochtig haar en masseer je het in het haar tot er een reinigend schuim ontstaat. Hierna spoel je het uit en herhaal je het proces voor een optimale reiniging. Vervolgens breng je de conditioner aan op het schone haar en breng je dit aan van de aanzet tot de punten. Laat het 1 tot 5 minuten inwerken en spoel het daarna uit.

Het Hydrate duo is net als het Nourish duo verrijkt met het Natural Vegan Complex. Daarnaast heeft het ook de vitamines E en B5 en de benzofenon-4 voor optimale hydratatie en bescherming van het haar.

Lees ook:
REVOLUTIONARY: de Liquid Gloss van NAK Hair is dé toekomst in het kleuren van het haar

Volume Shampoo & Conditioner

Het Volume duo van NAK Hair is een gewichtloze shampoo en conditioner die de natuurlijke volume, veerkracht en glans terugbrengt in het haar. Daarnaast verwijdert het zorgvuldig de olieresten uit vuil haar. We beginnen met nat haar waarop je de shampoo aanbrengt en inmasseert. Na het uitspoelen kun je dit proces nogmaals doen voor optimale reiniging. Na dit proces breng je de conditioner aan op het net gewassen haar van de aanzet tot de punten. Hierna laat je het 1 tot 5 minuten inwerken en spoel je het uit.

Naast de Natural Vegan Complex, vitamine B5 en benzofenon-4 die de andere duo’s ook hebben, hebben de Volume shampoo en conditioner een ander geweldig ingrediënt: glycerine. Dit is een ingrediënt op plantaardige basis dat het vochtgehalte herstelt. 

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts