People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

skyscraper

De beste haarlak voor ieder haartype: de Skyscraper en Skyscraper Extra van Fudge Professional

Haarlak is een haarproduct dat bijna iedereen wel eens een keer heeft gebruikt. Of het nu je krullen op zijn plaats houdt of gewoon zorgt dat je minder last hebt van pluis. Er zijn honderden verschillende soorten haarlak te vinden, maar welke is nu de beste? De Skyscraper en Skyscraper Extra van Fudge Professional komen in ieder geval erg dicht in de buurt.

Haarlak 

Haarlak is tegenwoordig niet alleen meer een spray die zorgt dat het haar op zijn plek blijft zitten. Het wordt ook gebruikt om pluis onder controle te houden en vaak heeft het meerdere functies zoals het haar beschermen tegen het weer. Ook is het lang niet meer het product waar je haar hard van wordt en geen beweging meer mogelijk is. De professionele haarlak heeft nu een flexibele hold, waardoor je het de hele dag nog kan vormen.

Skyscraper

De Skyscraper van Fudge Professional is een haarlak met een lichte tot medium sterke fixatie. Deze haarlak geeft het haar de hele dag versteviging en heeft een weerbestendige en flexibele finish. Het houdt pluis en losse plukjes onder controle. De lichtgewicht, superfijne, droge nevel kan in meerdere lagen over elkaar heen worden aangebracht zonder dat het te veel wordt. Daarnaast is de Skyscraper ook makkelijk uit te borstelen. 

Skyscraper Extra

De Skyscraper Extra van Fudge Professional is een stevige haarlak die je kapsel urenlang in model houdt. Het is dan ook een net wat sterkere haarlak dan de gewone Skyscraper. Ook de Skyscraper Extra heeft een superfijne en droge nevel. Het houdt kroes en losse plukjes onder controle en helpt het haar bij het weerbestendig maken van het kapsel, voor langdurige stevige fixatie, zelfs in vochtige omstandigheden. Deze haarlak is makkelijk uit te borstelen ondanks de sterke hold. 

Lees ook:
Blauw vs. Violet Shampoo: wat is het verschil tussen deze kleurshampoos?

Hoe in gebruik?

Als eerste moet je natuurlijk zorgen dat je tevreden bent met de stijl van het haar. Of het haar nu gekruld is of dat je een strakke paardenstaart hebt, je wilt deze stijl waar je zo hard aan gewerkt hebt natuurlijk de hele dag op zijn plek houden en de losse plukjes elimineren. Kies vervolgens de Skyscraper of Skyscraper Extra. Schud de haarlak goed voor gebruik. Houd de spray rechtop en houd de spuitbus 25 tot 30 centimeter van het haar verwijdert. Spuit gelijkmatig over het kapsel en ta-da! Zo blijft jouw mooie kapsel de hele dag zitten.

Bron: Fudge Professional

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts