People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

REVOLUTIONARY: de Liquid Gloss van NAK Hair is dé toekomst in het kleuren van het haar

Natuurlijke haarkleuren met een hint van kleur zijn super populair. Deze tinten zijn perfect te behalen met de Liquid Gloss van NAK Hair. De liquid Gloss is niet zomaar een haarkleur lijn. Deze kleine flesjes zitten vol met een geweldig product in tientallen kleuren. Wat de Liquid Gloss precies is en hoe je het gebruikt lees je hier. 

Wat is de Liquid Gloss?

De Liquid Gloss kleurlijn is een PPD, Ammonia en MEA vrije semi-permanente kleurlijn. Het is ontworpen om de natuurlijke haarkleur niet lichter te maken wanneer je toning aan het blonde haar aanbrengt. De meeste permanente toners verlichten de natuurlijke basis van het haar en dit zorgt voor veel warmte, dit wordt Base-break genoemd.

Wanneer gebruik je de Liquid Gloss?

De Liquid Gloss geeft het een creatieve, maar natuurlijke kleur aan het haar. Het is bedoeld voor blond of haar met highlights, maar is ook prachtig bij een balayage. Met de Liquid Gloss geef je het haar een mooie kleur, zonder het risico te lopen dat de basiskleur wordt aangetast. Gebruik de Liquid Gloss bij de aanzet of meng het zachtjes door het haar bij de eerste tekenen van grijs bij donker haar. Corrigeer of neutraliseer ongewenste tonen of creëer prachtige pasteltinten met behulp van Liquid Gloss Clear. De Clear Gloss vermindert de intensiteit van elke tint, creëert een prachtige glans en werkt als een top-coat finish die bescherming biedt. Je kunt rekenen op de intensiteit van een demi kleuring met de glans en conditionering van een semi kleuring. De kleur of tint kan opnieuw worden bijgewerkt met Liquid Gloss, terwijl het natuurlijke haar onaangetast blijft.

Liquid Gloss Activator

De Liquid Gloss Activator is exclusief geformuleerd voor de Liquid Gloss. Door middel van deze activator zul jezeker geen last hebben van Base-break. Dit komt door de verrijking met Squaleen en de vegan bescherming in het product. De activator bevat een zachte activering met kleurstof technologie van 1,5%. Gebruik je hierbij ook een van de professionele NAK shampoos? Dan heb je het ideale recept voor prachtig haar.

Variatie

De Liquid Gloss lijn bestaat uit 28 prachtige kleuren die vegan zijn en verrijkt zijn met extracten van Squaleen. De kleuren blijven tot wel 12 tot 24 haarwassingen in het haar zitten. Daarnaast is de Liquid Gloss PDD, sulfaat-, parabenen- en ammoniakvrij. 

Ervaringen

Louise Reeves: ‘Toen ik Liquid Gloss aan het testen was, wilde ik zien hoe de kleur grijs haar mengde. Een van mijn modellen was een man met 100% grijs haar aan de zijkanten en achterkant, maar 50% aan de bovenkant. Hij had het gevoel dat hij een toupet droeg. Dus ik mengde de 7NA met een beetje extra as 6AA om hem koel te houden en het resultaat was geweldig. Het mengde zijn grijze haar voor ongeveer 50% zodat het eruitzag als de bovenkant. We hebben alleen de zijkanten en achterkant aangebracht en toch kun je het verschil tussen de bovenkant en de zijkanten niet meer zien. Ik deed ook een model met 60% grijs die een kleur wilde die geen hergroei naliet. Ze wilde heel graag dat het wegspoelde. Dus opnieuw gebruikte ik de basiskleur 7N en mengde het met de 9AG en het was ook geweldig. Een totaal blend en zeer natuurlijk resultaat. Ze waste elke dag maar het duurde nog bijna 20 shampoos van NAK Hair voordat het weg was.’

Tips

Louise Reeves: ‘Voordat je de kleur aanbrengt, moet je ervoor zorgen dat je het haar al gewassen, geconditioneerd (optioneel), handdoekdroog is en in secties hebt gebracht voor de kleur. Als je de coliur eenmaal hebt gemengd, moet deze zo snel mogelijk op het haar komen. Ik gebruik graag de applicatorfles, hij is erg snel in gebruik. Ik heb de punt eraf geknipt om meer kleur uit te laten komen bij het aanbrengen. Als ik een wortelrek doe met een donkerdere tint, doe ik het liefst eerst de lichtere tint en dan de donkere schaduw over de bovenkant. Het past beter bij elkaar. Cindy doet het volgende graag bij het gebruik van Liquid Gloss. Breng je highlights aan, wanneer je de highlights uitwast, masseer je het bleekmiddel een paar minuten in de haarpunten die niet gemarkeerd zijn. Het is als een zachte kleurwassing die elk product of kleurophoping in de lengtes verwijdert. Breng vervolgens de Liquid Gloss aan.’

Wat is er zo geweldig aan Liquid Gloss? Het beschadigt het haar niet, het creëert een prachtige glans, ideaal voor mensen die hun toner/kleur vaak willen veranderen en het laat geen uitgroei achter. Het is een kleur voor iedereen. Het kleurenpalet varieert van pastel en natuurlijk tot heldere kleuren. Het mengt grijs haar en weergeeft blond haar. Daarnaast is het veganistisch, PPD-vrij, parabenenvrij, ammoniakvrij en schadevrij.

Bekijk hieronder de before & after foto’s na gebruik van de Liquid Gloss:

Bron: Louise Reeves | Foto : NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts