People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

detangling comb

De Detangling Comb van N.4 Hair Care: de eerste stap naar gezonder haar

Haarborstels zijn een van de meest gebruikte haartools, maar eigenlijk is er een tool die veel beter is voor het haar. Een kam. Deze kan je niet alleen helpen het haar te ontwarren, maar kan het ook nog helpen gezonder te maken. En laat N.4 Hair Care nu een geweldige kam hebben: de Detangling Comb.

Wanneer gebruik je de Detangling Comb?

Het haar is kwetsbaar als het nat is. De natte lokken kunnen namelijk door het water 50% meer uitrekken. Hierdoor is de kans op haarbreuk ook groter, daarom is het belangrijk dat je juist een kam gebruikt voor het natte haar en niet een borstel. De N.4 Detangling Comb is een geweldig voorbeeld van zo’n kam. 

Zodra het haar gewassen is, maak je gebruik van de Smoothing Balm van N.4 High Performance Hair Care op het vochtige haar. Deze extra stap helpt met het stijlen van extra moeilijke lokken. Breng een kleine hoeveelheid aan op de handpalmen en verdeel het vervolgens gelijkmatig door het haar heen. Hierna kun je het haar door kammen met de Detangling Comb en het haar laten drogen op de gewenste manier. 

Lees ook:
Hitte bescherming van N.4: de Thermal Styling Spray is hét product voor het beschermen van het haar tegen hitte

Hoe gebruik je de Detangling Comb?

De Detangling Comb is niet alleen geweldig om te gebruiken na het douchen, ook het gebruiken ervan voor of tijdens het douchen kan positieve gevolgen hebben. Bijvoorbeeld voordat je shampoo aanbrengt. Het haar kammen met deze speciale kam van N.4 helpt de kans op klitten te verkleinen en voorkomt dat ze zullen groeien. Gebruik vervolgens bij het aanbrengen van de conditioner ook de kam om het product zo goed mogelijk door het haar te verdelen. Zo kan de conditioner goed zijn werk doen. 

Onthoud goed dat je bij het kammen van het haar altijd begint bij de punten. Werk zorgvuldig omhoog naar de hoofdhuid en wees zachtaardig tijdens het kammen en het verwijderen van eventuele klitten. Wat zo fijn is aan de Detangling Comb, is dat hij brede tanden heeft. Dit maakt het een stuk makkelijker en minder pijnlijk om die klitten te verwijderen. Neem de tijd voor dit proces, zeker bij het ontwarren van klitten. Wil je het te snel en dus te hardhandig doen, dan loop je veel meer kans op haarbreuk en schade. 

Nog meer voordelen

Naast alles dat we al hebben genoemd, heeft het kammen van het haar nog veel meer voordelen. Door het haar en dus de hoofdhuid te kammen, zal de bloedsomloop verbeteren. Dit brengt meer zuurstof en voedingsstoffen mee die de haarwortels voeden.  Dit verbetert de haargroei. 

Daarnaast helpt het kammen ook om dode huidcellen los te maken en te verwijderen. Deze kunnen irritatie van de hoofdhuid veroorzaken en dit kan de haargroei negatief beïnvloeden als deze niet worden verwijderd.

Genoeg redenen dus om van een borstel te switchen naar een kam. En zeker als die kam zo goed is en voor zoveel doeleinden gebruikt kan worden als de Detangling Comb van N.4 Hair Care. Waar wacht je nog op?

Bron: N.4 | Foto: Unsplash

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts