People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

hittebescherming

Hitte bescherming van N.4: de Thermal Styling Spray is hét product voor het beschermen van het haar tegen hitte

Een beschermende laag voor het gebruiken van producten is helemaal niet een vreemd concept. Mensen doen het al met make-up en een manicure, maar denk ook aan een basis voor het klussen. Het is erg belangrijk om een beschermende laag te hebben voordat er andere producten worden aangebracht en natuurlijk geldt dit ook voor de hittebescherming van het haar. 

Waarom?

Het regelmatig gebruiken van hittetools zoals een föhn, stijltang of krultang kan schade brengen aan het haar. Deze tools kunnen de lokken uitdrogen, tenzij je dus een hittebeschermer gebruikt. Deze geeft een beschermende laag tussen het haar en de hittetools. Hierdoor zal het haar er niet langer dof en futloos uitzien of breuk en gespleten punten oplopen. Hittetools zijn vooral schadelijk als je geblondeerd haar hebt. Iedereen met gebleekt haar moet een hittebeschermingsproduct gebruiken ter bescherming en om eventuele breuk te voorkomen die kan optreden tijdens het gebruik van een stijl- of krultang.

Hittebescherming

Een hittebescherming zoals bijvoorbeeld een spray is een perfect product om te gebruiken voordat je de hittetools erbij pakt. De sprays zijn zo goed dat ze het haar tot enorm hoge temperaturen als 230 graden kunnen beschermen. Daarnaast hebben veel van deze sprays tegenwoordig ook andere functies zoals het beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals het weer of UV, maar ook kunnen sommige van deze sprays extra functies hebben zoals het verzorgen van het haar naast het beschermen.

Lees ook:
Too hot to handle: zo stijl je jouw haar zonder hitte met de producten van N.4 Hair Care

N.4 Thermal Styling Spray

Een geweldige hitte beschermer is de Thermal Styling Spray van Number 4 High Performance Hair Care. Deze hittebescherming kun je niet alleen op nat haar, maar ook op droog haar gebruiken. Het biedt een blijvende bescherming tegen hitte door een sterke barrière te vormen tussen het haar en de hittetools. Daarnaast kan dit product ook gebruikt worden om het haar te stijlen. Dus als je de perfecte blow-out wilt of simpelweg het haar wilt stijlen is dit multitasking product perfect voor jou. Koop dit product hier!

Voorkomen van schade

Natuurlijk is het altijd beter om schade aan het haar te voorkomen, dan proberen te herstellen. Daarom is het handig je aan een paar belangrijke regels te houden zodat je het haar zo gezond en mooi mogelijk houdt. De eerste is natuurlijk dat je altijd een goede hittebeschermer gebruikt. Probeer ook zo weinig mogelijk van deze hitte tools te gebruiken, het haar aan de lucht laten drogen is ook een optie. Daarnaast kun je het ook gedeeltelijk aan de lucht laten drogen, zodat je de hittetools niet op kletsnat haar gebruikt. Gebruik nooit een stijltang of krultang op nat of zelfs vochtig haar. Het enige wat je kunt gebruiken is een föhn. Maar zelfs hier, laat het haar aan de lucht drogen tot het voor minstens 80% droog is en begin dan met stylen. Zet de hittetools op een lagere temperatuur om schade en uitdroging te voorkomen en als laatste richt niet al je aandacht op een bepaalde lok. Hoe langer je de hittetool op een plek houdt, hoe slechter het is voor die lok. 

Nu dat je alles weet over hittebescherming en de Thermal Styling Spray van N.4 is het tijd om eens heerlijk in de weer te gaan met het haar en het stijlen ervan. Met deze tips en producten moet het vast goed komen.

Bron: N.4 Hair Care | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts