People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

ultimate potion

Hydratatie en verzorging: de Ultimate Potion van NAK Hair is een product die je in je haarroutine moet hebben

Er zijn natuurlijk honderden producten voor het haar op de markt, maar als er eentje is die je wel zou moeten hebben is het de Ultimate Potion van NAK Hair. Deze serum geeft niet alleen hydratatie en verzorging, maar helpt je ook nog eens bij de styling van het haar.

Wat is de Ultimate Potion?

De Ultimate Potion is een hydraterend serum met een lichte textuur. Het is ontworpen om het haar te behandelen en te hydrateren tijdens het stijlen. Daarnaast helpen vochtbestendige ingrediënten om krullen een nieuw leven in te blazen en pluizen tegen te gaan. De Ultimate Potion verzacht ook het haar voor een betere styling en handelbaarheid. Het voorkomt gespleten haarpunten, biedt thermische en UV-bescherming en geeft glans aan het haar. 

Hoe gebruik je het?

Je gebruikt de Ultimate Potion op handdoekdroog haar. Een kleine hoeveelheid is genoeg. Breng het gelijkmatig aan op het handdoekdroge haar. Vervolgens laat je het haar aan de lucht drogen en stijl je het zoals je zelf wenst. Je kunt ook een cocktail maken met dit product en andere NAK-producten naar keuze voor extra volume, een sterkere hold, meer glans of extra krul.

Lees ook:
Verzorg je krullen! Deze producten van NAK Hair doen wonderen voor jouw krullende bos haar

Natural Vegan Complex

Net als alle andere producten van NAK Hair, is de Ultimate Potion verrijkt met het NAK Natural Vegan Complex. Dit is een mix verrijkt met kokos, rijst, aloë vera en peer. Deze levert het haar botanische ingrediënten die het haar zachtheid en glans geven.

Ingrediënten 

Natuurlijk heeft de Ultimate Potion het geweldige Natural Vegan Complex, maar daarnaast heeft dit product nog vele andere geweldige ingrediënten. Als eerste heeft het Glycerine. Dit is een ingrediënt op plantaardige basis dat het vochtgehalte van het haar verhoogt om droogheid en uitdroging te voorkomen. De Mica pareldeeltjes geven het haar een intensieve glans en de Styling Copolymeren bieden het haar pure en flexibele controle over de stijling. Daarnaast maakt deze ook de haarschubben glad. Als laatste hebben we Titaandiocide. Dit is een ingrediënt dat het haar beschermt tegen fel licht en UV-stralen. Ook beschermt dit ingrediënt het haar tegen omgevingsfactoren en kleurvervaging. 

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts