People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

krullen

Verzorg je krullen! Deze producten van NAK Hair doen wonderen voor jouw krullende bos haar

Krullen zijn prachtig, maar kan ook lastig zijn. Zo’n volle bos heeft namelijk uitermate goede verzorging nodig. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken. NAK Hair heeft namelijk meerdere geweldige producten voor de reiniging en verzorging van het krullende haar.

Curls Crème

De Curls Crème van de Signature lijn van NAK is een flexibele stylingcrème die ontwikkeld is om krullen te definiëren en pluis tegen te gaan. Daarnaast zorgt de Curls Crème ervoor dat de krul in zijn natuurlijke vorm wordt versterkt. Het geeft body en veerkracht aan het haar en geeft de krul een natuurlijk glans. Met een Holdfactor van 6 is dit zeker een medium product, maar geeft je wel nog ruimte om het haar te vormen. Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de handen, masseer het in en breng het vervolgens aan op schoon, handdoekdroog haar en verdeel gelijkmatig door het haar. Laat het vervolgens aan de lucht drogen of gebruik een diffuser. 

De Curls Crème is verrijkt met het Natural Vegan Complex+ en maakt gebruik van verschillende ingrediënten. Een daarvan is sojaboonextract. Dit is een natuurlijke stylingbooster op plantaardige basis die de textuur en beweging van het haar verbetert en het haar beschermt tegen hoge temperaturen. Ook maakt het gebruik van glycerine. Een hydraterend extract op plantaardige basis dat het vochtgehalte verhoogt om uitdroging te voorkomen. Als laatste gebruikt de Curls Crème vormgevende copolymeren.  Deze krulverstevigende stylingmoleculen versterken de natuurlijke beweging en helpen om pluis tegen te gaan.

Aromas Curl Shampoo en Conditioner

Deze shampoo en conditioner zijn een krulversterkend, botanisch duo. Deze verzadigen de haarvezels en zijn rijk aan conditionerende extracten, die de natuurlijke krul, vorm, veerkracht en beweging van het haar verbeteren. De verzachtende amandelmelkeiwitten en hydraterende aroma botanica voeden en beschermen het haar tegen kleurvervaging en verzorgen krullend, pluizend, droog en beschadigd haar. Dit duo is verrijkt met de Aromas Luxe Vegan Complex, amandelmelk, amandelolie en arganolie. 

Begin met de shampoo. Breng deze aan op nat haar en masseer het zachtjes in het haar en de hoofdhuid. Spoel het vervolgens goed uit en herhaal dit proces indien nodig. Hierna gebruik je de conditioner. Deze breng je aan op schoon en nat haar. Masseer het in van aanzet tot punten en laat het 1-3 minuten inwerken. Spoel het hierna grondig uit.

Lees ook:
Behandelingen voor het haar: welke zijn er en wat voor producten moet ik ervoor gebruiken?

Aroma Curl Crème

De Aromas Curl Crème is een botanische crème die de krul doet herleven. Het zorgt voor natuurlijke veerkracht en beweging in de krullen en creëert flexibele krullen. De verzachtende amandelmelkeiwitten en hydraterende aromabotanicals helpen pluizend en uitgedroogd haar te kalmeren. Met een Holdfactor van 4 is dit een licht product die flexibel in gebruik is. Deze Curl Crème van de Aromas lijn is ook verrijkt met de Aromas Luxe Vegan Complex, amandelmelk, amandelolie en arganolie.

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de handpalmen en verdeel dit vervolgens gelijkmatig over schoon, handdoekdroog haar. Vervolgens kun je het haar aan de lucht laten drogen of kun je het haar drogen met een föhn.

NAK Hair Cocktails

Natuurlijk zijn er nog een heleboel andere producten die je kan gebruiken in combinatie met elkaar om de mooiste bos krullen te krijgen. Hieronder staan er een aantal uitgelicht:

Voor zachte krullen
Ultimate Potion, Signature of Aromas Curl Creme, Sheer Syling Glaze, Luxe Finishing Crème, Aromas Argan Oil of Spray, Aromas Style Serum. 

  • Gebruik voor fijnere tot medium krullen de Ultimate Potion of de Sheer Styling Glaze met de Signature Curls Creme.
  • Gebruik voor medium tot dikkere krullen de Ultimate Potion of de Sheer Styling Glaze, Aromas Curl Creme en Aromas Oil Spray.
  • Gebruik voor dikkere krullen de Ultimate Potion, Aromas Curl Creme, Aromas Arganolie, Aromas Style Serum of Luxe Finishing Creme.

Voor grote golvende krullen in het haar
Signature of Aromas Curl Crème, Aromas Style Serum, Aromas Argan Oil of Spray, Volume Foam, Options SculptingLotion en Luxe Finishing Creme.

  • Gebruik voor fijnere tot medium krullen de Signature Curls Creme met de Volume Foam.
  • Gebruik voor medium tot dikkere krullen de Signature of Aromas Curl Creme met de Volume Foam, Aromas Oil Spray, Aromas Style Serum of Luxe finishing creme.
  • Gebruik voor dikkere krullen de Aromas Curl Creme, Options Sculpting Lotion, Aromas Argan oil, Aromas Style Serum of Luxe Finishing Creme.

Voor dikkere krullen
Signature of Aromas Curl Creme, Volume Foam, Options Sculpting Lotion, Amped Up Styling Gel, Aromas Style Serum of Luxe Finshing Crème. 

  • Gebruik voor fijne tot medium krullen een combinatie van de Signature of Aromas Curl Crememet volumeschuim of Options SculptingLotion.
  • Gebruik voor medium tot dikkere krullen een combinatie van de Signature of Aromas Curl Crememet Options SculptingLotion.
  • Gebruik voor dikkere culrseen combinatie van de Signature of Aromas Curl Crememet Options SculptingLotion en een beetje Amped Up Styling Gel.

Al deze looks kunnen worden afgewerkt met Aromas Style Serum of Luxe Finishing Creme.

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts