People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

hitte

Too hot to handle: zo stijl je jouw haar zonder hitte met de producten van N.4 Hair Care

Hitte gebruiken op je haar komt met veel waarschuwingen en dingen waar je op moet letten. Heb je hier geen zin in? Geen probleem. Ook zonder hitte kun je het haar stijlen. N.4 High Performance Hair Care heeft hier een aantal geweldige producten voor die je kunnen helpen om ook zonder hitte, een prachtig kapsel te krijgen. 

Au naturel

Natuurlijk beginnen we bij de eerste stap in je stylingsroutine, net als je het haar gewassen hebt en het is handdoekdroog. Je gebruikt dan een leave-in behandeling als het haar nog vochtig is. Natuurlijk zijn er een heleboel behandelingen die je kunt gebruiken en die allemaal een ander doel hebben. Een lichtgewicht product dat het haar definitie geeft, zonder die hittestyling. 

Geweldige volume

Is het mogelijk om volume te creëren zonder hitte? Zeker wel! 

Begin met de Styling Foam. Het geeft het haar een zachte textuur en een mooie glans. Daarnaast stimuleert het je aanzet, zo creëert het product het volume. Ook beschermt en voedt dit product het haar en heeft het UV-bescherming voor het haar. Breng 1 of 2 pompjes van het schuim aan op de handen, masseer de handen tegen elkaar en breng het product vervolgens gelijkmatig aan van de wortels tot de uiteinden van vochtig haar.

Om deze look helemaal af te maken, gebruik je een paar druppels van de Fluoro5 Elixer Restore & Repair Oil. Deze olie is perfect voor droog haar en om vervelende plukjes die alle kanten opstaan glad te maken. Je kunt het ook aanbrengen op uitgedroogde punten voordat de Styling Foam wordt aangebracht of het samen met de Styling Foam door wanneer je het op de middellange lengtes en punten aanbrengt. Daarnaast beschermt de Fluoro5 het haar ook tegen UV en vocht. 

Natuurlijk wil je dat je coupe de hele dag op zijn plek blijft zitten. Gebruik daarom de Mighty Hair Spray. Deze haarlak is sterk, maar flexibel. Het houdt het haar de hele dag op zijn plek, zelfs in extreem weer. Het geeft het haar een lift bij de aanzet en beschermt het haar tegen UV. Daarnaast voelt het zacht en natuurlijk aan en kan de hele dag gevormd worden. Het kan gelaagd in het haar worden aangebracht. Dus het haar sprayen en daarna doorborstelen en weer inspuiten. Deze methode helpt om je haar meer controle en minder kroezen te geven.

Lees ook:
De sulfaatvrije shampoos van N.4: wat houdt sulfaatvrij precies in?

Golven en textuur

Zelfs een prachtige textuur en golven kun je geven aan het haar zonder hitte. Hoe krijg je deze golven? Vlecht het haar als het nat is en wacht tot het droog is. Als het droog is kun je de vlechten eruit halen en ze losschudden voor natuurlijke, golvende lokken. 

Om het haar die textuur te geven kun je de Sugar Texturizing Spray gebruiken. Dit is een spray die doffe en futloze lokken transformeert in zachte, los vallende lokken. Daarnaast beschermt dit product het haar tegen vochtigheid in de lucht en geeft het haar een langdurige textuur. 

Vegan

Net als alle andere producten van N.4 High Performance Hair Care zijn de producten in dit artikel glutenvrij, sulfaat vrij, natriumchloride vrij, Parabenen vrij en 100% veganistisch. Niet alleen zijn ze dus geweldig voor jouw haar, maar ook voor het milieu. De producten van N.4 Hair Care zijn hier verkrijgbaar!

Zoals je ziet zijn er genoeg producten waar je toch dat mooie haar mee kan creëren. Ook zonder hitte. Zolang je de juiste producten hebt moet het helemaal goed komen. 

Bron: N.4 Hair Care | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts