People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

behandelingen

Behandelingen voor het haar: welke zijn er en wat voor producten moet ik ervoor gebruiken?

Haar moet goed verzorgd worden. Als je een tijdje op deze blog hebt gezeten is dat een statement die je sowieso kent. Toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan, want welke soorten behandelingen zijn er eigenlijk? Kun je deze thuis ook doen? En wat voor producten heb je daar dan voor nodig?

Waarom zijn behandelingen zo belangrijk?

Haar kan snel beschadigd worden. Enorm veel invloeden van buitenaf kunnen zorgen voor schade aan het haar. Het haar kleuren brengt bijvoorbeeld veel chemicaliën met zich mee, deze kunnen de proteïne en vocht uit het haar verwijderen. De meeste professionele merken gebruiken gelukkig nog weinig of zelfs geen van deze chemicaliën meer, maar toch moet je hiermee oppassen. Sommige goedkopere merken gebruiken deze chemicaliën nog wel en zeker sterke chemicaliën als bleekmiddelen kunnen dan erg schadelijk zijn . 

Hitte op het haar gebruiken door bijvoorbeeld een stijl- of krultang kan de schubbenlaag van het haar verbranden en hierdoor droogt deze uit. Het is dus belangrijk dat je deze ook goed beschermt. Het klimaat heeft ook een grote invloed op het haar. Wind, zon, regen, het heeft allemaal een uitdrogend effect op het haar. 

Het is dus uiterst belangrijk dat het haar, zodra het beschadigd is, goed behandeld wordt. Zo kun je veel van de schade herstellen en zal het haar weer gezond, sterk en mooi zijn. 

Hoe behandel je het haar?

Bij het behandelen van het haar is het belangrijk om te weten wat uit het haar is verwijderd of aangetast, zodat je dat weer kan aanvullen. Zo heeft zwak en gebroken haar eiwit nodig om het te versterken en droog en pluizig haar heeft vocht nodig om het te hydrateren. Om haar het beste te behandelen voor de schade die het heeft opgelopen, is het belangrijk om te weten wat jouw haar precies nodig heeft. Dit is voor iedereen natuurlijk anders, maar je kan hierin je eigen routine ontwikkelen. Mensen met dik, krullend haar hebben vaker vocht nodig en mensen met fijn haar hebben eiwitten nodig. Daarnaast hebben sommigen mensen beide nodig, het is dus belangrijk dat je jouw behandeling aanpast aan jouw wensen.

Treat Yourself!

Oftewel, trakteer jezelf! Jouw kapper kan je een haar- en hoofdhuidanalyse geven. Zo kom je er snel achter of jouw haar vocht, proteïne of allebei nodig heeft. Daarnaast kunnen ze je vertellen welke producten je er het beste bij kan gebruiken, zoals bijvoorbeeld de Treatments van NAK Hair. NAK heeft een ‘Treat Yourself’ gids met alle tips en tricks voor de beste behandelingen. Download de gids hier!

Lees ook:
Go on, treat yourself: deze behandelingsrituelen met de producten van NAK Hair zijn een cadeautje voor jou én je haar

De Treatments van NAK Hair

Na de aanbevelingen van de kapper kun je thuis verder met de behandeling. NAK Hair heeft een geweldig assortiment aan verschillende Treatments voor ieder haar- of hoofdhuidprobleem. Je kunt ze hieronder allemaal vinden. 

Treatments voor vocht

De Replends Moisture Masker is een hydraterend masker ontworpen om haar te hydrateren, verzachten en ontwarren. Het verzadigt het haar met essentiële hydraterende ingrediënten zoals baobab en vlierbloesem om verloren vocht aan te vullen. Daarnaast verzacht deze het haar en geeft het glans aan de schubbenlaag, voor een optimale hanteerbaarheid. Dit product breng je aan op schoon, nat haar en masseer je in van de aanzet tot de punten. Dan laat je het 1 tot 5 minuten intrekken en spoel je het zorgvuldig uit.

De Aromas Hydra Therapie is een luxieus hydraterend behandelingsmasker, ontworpen om het haar te verzachten, te verrijken en te hydrateren voor een sublieme conditie. Met behulp van verzachtende bloemenextracten en hydraterende aroma-botanicals herstelt dit masker de vochtbalans om zachtheid te creëren. Daarnaast wordt de conditie van chemisch behandeld, droog of gedehydrateerd, kroes en krullend haar herstelt. Breng dit masker aan op schoon, vochtig haar, laat het 3-5 minuten intrekken en spoel het hierna grondig uit.

De Replends Moisture Crème is een super hydraterende leave-in crème ontwikkeld om het haar te beschermen en verzachten. Met gebruik van baobab en agave ontwart dit product het haar en voorkomt het gespleten haarpunten. Daarnaast geeft de Replends het haar glans en hydratatie. Breng een kleine hoeveelheid aan op de lengtes en punten en laat dit intrekken. Je kan dit product gebruiken op nat of droog haar. 

Treatments voor proteïne

De Structure Complex NR. 3 is een geavanceerde behandeling met bond-building technologie ontworpen om het haar van binnenuit op te bouwen en te repareren. Het maximaliseert sterkte, conditie, glans en beheersbaarheid in chemisch behandeld, droog, poreus of beschadigd haar met behulp van geweldige ingrediënten als watermeloen, hazelnootzaad en soja. Breng deze aan op schoon, nat haar en masseer het in van de aanzet tot de punten. Laat het vervolgens 3 tot 5 minuten inwerken en spoel het hierna zorgvuldig uit. 

Treatments voor vocht én proteïne 

De Ultimate Treatment is een luxe versterkende treatment die ontwikkeld is om het haar in 60 seconden een boost te geven en te verjongen. Met behulp van baobab, quinoa en argan geeft het kracht, glans en balans terug aan de haarstructuur. Het maakt ruw, poreus haar weer glad, zacht en weer handelbaar. Breng het aanop schoon, nat haar en masseer het in van de aanzet tot de punten. Hierna laat je het 60 seconden inwerken en spoel je het daarna zorgvuldig uit. 

Treatments voor blondines

De Platinum Blonde Treatment is een rijke anti-yellow blond treatment gecreëerd om het haar in 60 seconden te ontwarren, verzachten en te herstellen. Dit doet het door middle van baobab en indigo. De blauwviolet pigmenten tonen blond haar om koele, neutrale effecten in natuurlijk blond, opgelicht blond en grijs haar te creëren. Breng de Treatment aan op schoon, nat haar en masseer het in van de aanzet tot de punten. Laat het vervolgens 60 seconden inwerken en spoel het dan zorgvuldig uit. 

Treatments voor de hoofdhuid

De Mineral Defense is een koele en verkwikkende botanische spray die is ontworpen om ouder wordende haarzakjes te beschermen. Het verwijdert ongewenste resten, terwijl het verharde collageen rond de haarzakjes wordt verzacht. Het maakt het haar krachtiger van wortel tot punt en geeft versterkende groeiactieven. Daarnaast werkt het anti-verouderend op de hoofdhuid. Botanicals, vitamines, mineralen en kruiden versterken het haar iedere dag om de haarproductie te bevorderen. Voor het beste resultaat gebruik het ‘s morgens en ‘s nachts, dit geeft bescherming tot wel 24 uur. Spray het dicht op de haarwortels, alleen op de hoofdhuid of op de dunner wordende gebieden. Dit is een leave-in product en dit wordt niet uitgespoeld.

De Follicle Energiser is een geconcentreerd botanisch serum dat is ontworpen om de haarzakjes te verjongenen de hoofdhuid wordt gevoed en beschermd. Daarnaast maakt de Follicle Energiser het haar sterker en werkthet anti-verouderend. Gebruik deze‘s morgens en ‘s nachts, zodat het product het haar kan beschermen voor wel 24 uur. Breng het serum aan op de haarwortels, hoofdhuid of op de dunner wordende gebieden. Masseer dit door tot het geabsorbeerd is en spoel het niet uit.

Nu is het tijd voor “Treat Yourself” door je haar te behandelen. Het is net als de kleding die je iedere dag draagt en net als met kleding is het goed om je haar in goede conditie te houden en er voor te zorgen.

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts