People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

behandelingsrituelen

Go on, treat yourself: deze behandelingsrituelen met de producten van NAK Hair zijn een cadeautje voor jou én je haar

We vinden het allemaal wel eens heerlijk om verwend te worden. Wie het daar ook zeker mee eens is, is het haar. Gelukkig kun je met deze heerlijke behandelingsrituelen jezelf en jouw haar die verwenning geven die ze verdienen. Daarnaast worden de geweldige producten van NAK Hair hierbij gebruikt, die zullen garanderen dat het een echt cadeau zal zijn voor jou en je haar. 

Purify

Een diep reinigend ritueel, die ontworpen is om overbelaste haarlokken te zuiveren en te behandelen. Verwijdert olie, talg en residu van stylingproducten uit het haar. Daarnaast verwijdert het chloor en vervuiling. Het creëert een schone en gezonde haar- en hoofdhuidomgeving.  Zorgt dat de natuurlijke stoffen van berk, rozemarijn, brandnetel en salie goed intrekken om het gewichtloos stijlen te verbeteren en het natuurlijke volume en veerkracht van het haar te bevorderen.

Structure Sublime 

Een verstevigende behandeling met proteïne die ontwikkeld is om het haar van binnenuit te versterken. Het werkt dieper dan andere behandelingen. Daarnaast versterkt het de interne haarstructuur, de haarcortex en de buitenste laag van het haar. Dit doet het door een bond building technologie. Voor een fantastische conditionering en goed herstel van het haar.

Chemical Rescue

Bereid je voor om beschadigd haar te redden! De NAK Structure Complex is perfect als een zelfstandige salonbehandeling. Het beschermt alle haarcondities voor en na chemische processen. Ook is het geweldig voor haar dat hersteld moet worden. Het haar wordt daarnaast voorbereid en beschermd met bond building technologie. Het helpt de gebroken haarverbindingen opnieuw te binden. Ook zal het alles uit de haarconditie te halen.

Hydra Memory

behandelingsrituelen

De Hydra Memory is een overtreffende hydratatiebehandeling die ontworpen is voor chemisch veranderd of gekleurd haar. Het bevat kokosnoot, rijst, aloë en peer en een zachte mix van natuurlijke verzachtende middelen. Het herstelt vocht en creëert hydratatie voor droog en beschadigd haarweefsel.

Lees ook:
De luxe Kerst boxen van NAK Hair: hét cadeau voor deze feestdagen

Plant Kingdom

behandelingsrituelen

Een van de behandelingsrituelen die gebruik maakt van aromatherapie, ontwikkeld om harmonie en welzijn aan krullende, pluizige, uitgedroogde haarvezels te schenken. Doordrenkt het haar met ‘vegan friendly’ eiwitten van amandelmelk en amandelolie. Hydrateert de haarvezels met een overvloed aan gladmakende plantaardige ingrediënten en glansversterkende lavendel, geranium en patchouli.

Scalp Balance

behandelingsrituelen

Een behandeling die de hoofdhuid weer helemaal zal opknappen en de gevoelige hoofdhuid kalmeren. Doordrenkt het haar met natuurlijke stoffen van Desert LimeWattle seed, groene thee en pepermunt. Deze exfolieren de hoofdhuid zachtjes om schilfers, jeuk, roodheid en irritatie te verwijderen.

Schoonmaken & Detoxify

Het ontgiften van de hoofdhuidomgeving is een essentiële stap om de tekenen van dunner worden te vertragen. Botanische reiniging verwijdert ongewenste DHT-residuen, talg en stylingresidu om een schone, frisse hoofdhuidomgeving te creëren die vrij is van onzuiverheden.

Hydrate & Voorwaarde

Optimale absorptie wordt bereikt wanneer de huid pH gebalanceerd en gehydrateerd is. Botanische conditionering herstelt essentieel vocht in de hoofdhuidomgeving om een pH-balans te creëren die helpt bij de absorptie van versterkende groeiactieven, botanische stoffen, vitaminen, mineralen en kruiden.

Versterkt & Beschermt

Haarzakjes beschermen en de groeicyclus versterken. Mineral Defense koelt, versterkt en ondersteunt een delicate hoofdhuidomgeving. Versterkt haarzakjes met versterkende groeiactieven, botanicals, vitamines, mineralen en kruiden.

Revitaliseren & Energize

Revitaliserende behandeling voor dunner wordende gebieden. Follicle Energiser, een activerend serum dat de hoogste concentratie versterkende groeiactieven, plantaardige vitamines, mineralen en kruiden doordrenkt, gericht op trage haarzak 

Indigo Blonde

behandelingsrituelen

Een van de voortreffelijke behandelingsrituelen die ontworpen is voor blond haar met highlights. Deze bevat plantaardige ingrediënten van indigo, agave, baobab, kokosnoot, rijst, aloë en peer. Daarnaast herstelt het de kracht en hydratatie. Dit is wat een koele pastel kleur voor blondines creëert.

Colour Masque

Een op maat gemaakte kleurglansbehandeling die ontworpen is om gekleurd haar weer leven in te blazen. Drenkt het haar in conditionerende Macadamia-olie. Deze verzadigt het haar met zachte kleurstoffen. Hierdoor wordt de kleur levendiger en glanzender wordt.

Geïnteresseerd in een van deze behandelingen? Ga dan eens langs bij een gecertificeerde NAK Hair Professional Salon. Weet je niet waar je er een kan vinden? Stuur ons dan een e-mail via info@people4.nl of bel ons op 075-6504830.

Foto: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts