People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

CURTAIN BANGS

Curtain Bangs: hoe kun je ze het beste stijlen en welke producten moet je hiervoor gebruiken?

We konden er niet omheen het afgelopen jaar, de curtain bangs. Deze coupe is perfect voor mensen die klaar zijn voor een verandering, maar toch nog niet klaar zijn voor de ‘echte’ pony. Allemaal leuk en aardig die trends, maar zodra je wegloopt bij de kapper lijkt het onmogelijk om thuis die look weer na te maken. Geen zorgen. Je hoeft niet met een warrig kapsel het huis uit te gaan. Met deze handige tips heb je zo die curtain bangs waarmee je bij de kapper wegliep. 

Vol, voller, volst

Zoals we al zeiden, ook thuis kun je die kapperlook creëren. Met de producten van Number 4 High Performance Hair Care is dit ook nog eens super simpel. Zo hoef je nooit meer met slap haar de deur uit, maar zal je altijd een coupe vol volume hebben.

Begin met het wassen van het haar met de Volumizing Shampoo en Conditioner. Deze reinigen en voeden het haar en geven daarnaast het haar het volume waar je zo naar op zoek bent. 

Gebruik daarna de Styling Foam. Deze breng je aan op het vochtige haar. Hierna droog je het haar met een föhn. Zo geef je het haar een zachte, maar volle look. Vergeet de Styling Foam niet aan te brengen op de aanzet, zodat je tot diep in de wortels dat volume kan creëren. 

Terwijl je het haar droog föhnt, ga je aan het werk met de curtain bangs. Rol het haar rondom de borstel, alsof je het krult. Plaats als het haar droog is een haarroller in de krul en gebruik de Mighty Hair Spray van Number 4 om de krullen op zijn plek te houden. Haal hierna de haarrollers uit het haar en kam voorzichtig de krul was losser. Niet alleen zul je verbaasd zijn van het volume dat in het haar zit, ook zul je nooit meer het haar op een andere manier willen stijlen.

Lees ook:
Relax met een doel: hoe geef je jezelf een hoofdmassage op de juiste manier?

Textuur

Naast volume, geven de curtain bangs het haar ook een onweerstaanbare textuur. Veel mensen combineren deze pony dan ook met lange lagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de beach waves. De losse pony in combinatie met het verschil in lengte van de lokken kan dan ook een illusie van langer haar creëren. 

Voor een extra boost aan je beach look kun je de Sugar Texturizing Spray van Number 4 gebruiken. Deze geeft het haar die textuur van de beach waves én beschermt daarnaast het haar tegen de hitte van de föhn. Wat wil je nog meer?

Het is dus super gemakkelijk om zelf de perfecte look te creëren met de curtain bangs. Alles wat je nodig hebt zijn de juiste producten en een zetje in de goede richting, maar dan kan jij ook die trendy look toepassen.

Wil je ook de producten van N.4 in huis halen? Klik dan hier.

Volg Number 4 ook op Instagram!

Bron: N.4 Hair Care | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts