People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

treatments

Geef je haar dat extra beetje liefde deze winter met de treatments van NAK Hair

Jouw haar is de nummer één accessoire en deze moet je dan ook goed verzorgen. Zeker in maanden met extreem weer is het handig om het haar een handje te helpen. Gelukkig heeft NAK Hair een heleboel treatments met verschillende voordelen die jou en je haar kunnen helpen.

Voorkomen

Om een treatment te gebruiken, hoeft het haar niet beschadigd of droog te zijn. Een treatment kan je ook gebruiken om deze problemen te voorkomen. Het heeft dus zeker wel nut. Het kan het haar meer kracht en volume geven, maar ook helpen bij het verwijderen van pluis. Daarnaast geeft een treatment het haar ook een zijdezacht gevoel. 

Juiste behandeling

Natuurlijk is het wel belangrijk dat je zoekt naar de juiste behandeling die past bij jouw haar en je de resultaten geeft die je zoekt. Naast de conditie van het haar verbeteren kunnen treatments nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan het beter behouden van kleur, beschermen tegen hittebeschadiging, de haarkleur opfrissen en het makkelijker maken om het haar te stijlen. 

Wat heeft het haar nodig? 

Om erachter te komen wat het haar precies allemaal nodig heeft, kan je het beste een goed overleg hebben hierover met jouw kapper. Ze zijn namelijk regelmatig met jouw haar bezig en hebben de expertise om precies te weten welke producten jij goed kan gebruiken. Daarnaast kunnen ze verschillende producten aanbevelen voor de verschillende behoeftes van jouw haar die niet met alleen één product kan worden verholpen.

Leave-in treatments

Leave-in treatments zijn perfect voor een onmiddellijk resultaat. Deze treatments kun je aanbrengen op vochtig of droog haar. Het gebruiken van een leave-in treatment betekent niet dat je nooit meer een conditioner hoeft te gebruiken. Het is geen vervanging hiervan, maar een extra stap in je routine. Deze treatments kunnen dagelijks gebruikt worden en helpen je een handje bij het stylen.

Replends Crème

Een super hydraterende leave-in crème ontwikkeld om het haar te beschermen en verzachten. Ontwart en voorkomt gespleten haarpunten. Geeft glans en hydratatie. Breng een kleine hoeveelheid aan op de lengtes en punten en laat dit intrekken. Kan gebruikt worden op nat of droog haar. Gebruik wanneer nodig.

Lees ook:
Welke producten van NAK Hair passen het beste bij jouw haarwensen?

Hydrate Detangle Mist

Een gewichtloze anti-klit spray ontwikkeld om het haar te hydrateren en te beschermen tegen slijtage. Helpt bij het herstellen van de vochtbalans, verbetert de sterkte, elasticiteit en handelbaarheid. Spray op schoon vochtig of droog haar. Niet uitspoelen. Gebruik wanneer nodig.

Andere behandelingen

Naast de leave-in treatments zijn er ook genoeg andere behandelingen die je kunt gebruiken. Deze moeten alleen wel uitgespoeld worden. Deze uitspoelbehandelingen zijn een aanvulling op je gewone routine en geven een intensievere vochtboost. Als het haar chemisch behandeld is, raden we aan om eeen leave-in treatment en een uitspoelbehandeling te gebruiken voor een optimaal resultaat. 

Ultimate Treatment 

Een luxe versterkende treatment ontwikkeld om het haar in 60 seconden een boost te geven en te verjongen. Geeft kracht, glans en balans terug aan de haarstructuur. Maakt ruw, poreus haar weer glad, zacht en handelbaar. Aanbrengen op schoon, nat haar en inmasseren van aanzet tot punten. Laat 60 seconden inwerken en spoel daarna zorgvuldig uit. Gebruik wanneer nodig.

Aroma’s Hydra Therapy 

Een luxe hydraterend behandelingsmasker, ontworpen om het haar te verzachten, te verrijken en te hydrateren voor een sublieme conditie. Verzachtende bloemenextracten en hydraterende aroma-botanicals herstellen de vochtbalans om zachtheid te creëren en de conditie van chemisch behandeld, droog of gedehydrateerd, kroes en krullend haar te herstellen. Aanbrengen op schoon, vochtig haar en voor 3-5 minuten laten intrekken. Grondig spoelen.

Replends Moisture Mask 

Een super hydraterend masker ontworpen om haar te hydrateren, verzachten en ontwarren. Verzadigt het haar met essentiële hydraterende ingrediënten om verloren vocht aan te vullen. Verzacht en geeft glans aan de schubbenlaag, voor een optimale hanteerbaarheid. Aanbrengen op schoon, nat haar en inmasseren van aanzet tot punten. Laat 1 tot 5 minuten intrekken, spoel het zorgvuldig uit en gebruik dit wanneer nodig is.

Structure Complex nr. 3

Een geavanceerde behandeling met bond-building technologie ontworpen om het haar van binnenuit op te bouwen en te repareren. Maximaliseert sterkte, conditie, glans en beheersbaarheid in chemisch behandeld, droog, poreus of beschadigd haar. Aanbrengen op schoon, nat haar en inmasseren van aanzet tot punten. Laat 3 tot 5 minuten inwerken, spoel zorgvuldig uit. Gebruik 1x per week of wanneer nodig.

Platinum Blonde Treatment

Een rijke anti-yellow blond treatment gecreëerd om het haar in 60 seconden te ontwarren, verzachten en te herstellen. Blauwviolet pigmenten tonen blond haar om koele, neutrale effecten in natuurlijk blond, opgelicht blond en grijs haar te creëren. Aanbrengen op schoon, nat haar en inmasseren van aanzet tot punten. Laat 60 seconden inwerken, spoel zorgvuldig uit. Gebruik wanneer nodig.

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts