People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

HAARWENSEN

Welke producten van NAK Hair passen het beste bij jouw haarwensen?

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen als het gaat om hoe hun haar eruit ziet. Hoewel de een misschien veel volume wilt, wil een ander de perfecte beach look. Wat je ook wil, NAK Hair heeft er een product voor. Hier lees je precies welke producten je nodig hebt voor jouw haarwensen. 

Voor op het strand

Misschien kun je op het moment alleen maar dromen over het strand, maar dat betekent niet dat jouw haar niet de perfecte beach look kan hebben. En ook voor de dagen dat we wél weer het strand op kunnen, zijn deze producten geweldig. 

Begin met de Ultimate Cleanse Shampoo om het zoute water uit het haar te verwijderen. Was daarna met de Nourish Shampoo en gebruik dan de Nourish Conditioner om vocht in het haar te herstellen. Gebruik vervolgens de Ultimate Treatment 60 Second Repair om haar dat de gehele dag in de zon heeft gezeten een handje te helpen. Als laatste gebruik je de Sea Salt Mist voor de ultieme beach look. 

Voor een volume boost

Big hair. Daar gaat het hier allemaal om. Voor iedereen die op zoek is naar lekker veel volume in het haar, zijn deze producten perfect. 

Gebruik voor een lift bij de uitgroei de Volume Shampoo en Conditioner. Vervolgens gebruik je de High Volume Texture Spray om het volume dat er al is een handje te helpen. Als laatste gebruik je de Done and Dusted styling poeder om het haar textuur te geven. 

Lees ook:
Scalp to Hair: de lijn van NAK Hair die helpt met alle problemen van het haar en de hoofdhuid

Voor de sporters

Voor de mensen die veel in beweging zijn, kan het ook belangrijk zijn om goed voor het haar te zorgen. Zeker als er veel paardenstaarten en zweet bij komt kijken. Deze producten zijn hier dan ook perfect voor. 

Was het haar met de Hydrate Shampoo en gebruik daarna de Hydrate Conditioner om het haar te reinigen van natuurlijke oliën. De Replends Crème leave-in moisture gebruik je om de punten goed te verzorgen. Als laatste is de Dry Clean Shampoo een reddende engel voor iedereen die constant bezig is. Zo blijf je tussen wasbeurten lekker fris. 

Voor het fijnste haar

Voor iedereen met fijn haar zijn er ook genoeg producten. Als je het fijne haar wat meer body wil geven of het gewoon goed wil verzorgen zijn deze producten een must.

De Nourish Shampoo en Conditioner geven het haar een rijke reiniging. Dan gebruik je de Options Sculpting Lotion om het haar body en volume te geven. Gebruik ook, voordat je hitte producten gebruikt, de Thermal Shield om het haar te beschermen tegen de hitte. Vervolgens gebruik je de Fixation Finishing Spray om de look de hele dag op zijn plek te houden. Gebruik ook een keer per week de Ultimate Treatment om het haar even goed te verwennen

Bron/Foto: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts