People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

zoom launch

Wees erbij! Onze Zoom launch van de nieuwe Fudge Blonde lijn

Ons Educatie Team zal online een Zoom training houden voor de lancering van de nieuwe Fudge producten, dus wees erbij! In deze Zoom launch zullen we namelijk niet alleen de nieuwe Fudge Blonde Treatment behandelen, maar de volledige Fudge Blonde lijn.

Vergelijken

We zullen alle producten in deze lijn met elkaar vergelijken. Want wat is nu het verschil tussen alle shampoos? Hoe gebruik je ze? En wat is het verschil tussen de nieuwe 10-in-1 Condition Shield Mist en de One Shot. Daarnaast geven we jullie natuurlijk ook genoeg tips & tricks over de producten en blond haar in het algemeen.
 

Vragen?

Al benieuwd naar de producten van de nieuwe ‘All Blonde’ Treatment lijn van Fudge? In deze Zoom launch zullen we het samen met jullie over de producten hebben en natuurlijk vertellen we jullie alles over blond haar. Daarnaast zullen we eventuele vragen van jullie beantwoorden. We zouden het erg leuk vinden als jullie erbij zijn!

Aanmelden

Stuur je naam, salonnaam, e-mailadres en welke cursus je wilt doen via WhatsApp naar Cindy van Leeuwen op 06-11342001 of stuur een e-mail naar cindy@people4.nlProbeer 10 minuten voordat de cursus begint aanwezig te zijn voor registratie en om technische problemen te regelen.

Lees ook:
Toning én bescherming: de Clean Blonde Damage Rewind Treatment van Fudge

Producten

Wil je alvast een voorproefje van de producten die ons Educatie Team zal behandelen tijdens de Launch van de Blonde lijn? Lees dan snel verder!

Clean Blonde Damage Rewind Treatment

Deze treatment maakt gebruik van een Toning & Repairing-behandeling. Het bevat een sterke violet micropigment die de gele tinten onmiddellijk verwijdert. Daarnaast bevat het de unieke Opti Plex-technologie. Deze dringt diep in het haar door om de bindingen te herstellen.

10-in-1 Condition Shield Mist

De 10-in-1 mist brengt het blonde haar weer tot leven. Het geeft daarnaast ook een oogverblindende glans aan het haar en zorgt dat de kleur goed vast wordt gehouden. De spray beschermt het haar ook tegen de zon, chloor, hitte, UV en andere omgevingselementen. Perfect dus voor blond haar dat niet alleen beschermd, maar ook verzorgd moet worden.

Clean Blonde Violet Toning Shampoo

De Clean Blonde shampoo ondersteunt je kleurtoon. Als je verlangt naar een as witte toon is deze shampoo perfect voor jou. De shampoo bevat violet om een witte toon te behouden en gele tinten te onderdrukken. De shampoo heeft een intense paarse kleur en geeft geweldige resultaten.

Clean Blonde Damage Rewind shampoo en conditioner

De Clean Blonde Damage Rewind is perfect voor beschadigd blond haar, de shampoo reinigt het haar met een extra toning kracht en brengt het haar terug naar haar gezonde conditie. Daarnaast ondersteunen deze shampoo en conditioner de kleurtoon van je haar en conditioneren het haar intensief. Het product bevat een intensieve violet toon en brengt een geweldig resultaat met zich mee.

Everyday Clean Blonde Damage Rewind

De Fudge Everyday Clean Blonde Damage Rewind shampoo en conditioner zijn perfect voor klanten die baat hebben bij een subtiel natuurlijk resultaat. Daarnaast is de shampoo een mooie zachte violet shampoo, het is een milde formule in tegenstelling tot de andere twee lijnen. Toch behoud je hiermee de salon kleur in stand. Deze shampoo en conditioner zijn zoals de naam al zegt ontworpen voor dagelijks gebruik.

Bron: Fudge

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts