People 4 Hair

Tijd voor verandering: People 4 wordt People 4 Hair

people 4 hair

Dit jaar zitten wij 25 jaar in de kappersbranche en wij vieren deze mijlpaal met een nieuwe naam, merkidentiteit en verhuizing naar de Zaanse Verkadefabriek! People 4 gaat verder onder de naam People 4 Hair. Een duidelijke link naar de branche waarin we werken.

Nieuw logo

De nieuwe merkidentiteit, logo en huisstijl symboliseert de afgelopen 25 jaar. “De diamant in het logo waarin het cijfer ‘4’ is verwerkt staat voor onze service en dienstbaarheid. Het scala aan verschillende kleuren weerspiegelt onze kleurrijke manier van denken, maar ook dat People 4 Hair er voor iedereen is. Het ontwerp is gebaseerd op natuursteen, dat staat voor een sterke en betrouwbare fundering. Het reliëf van de steen symboliseert onze flexibiliteit in een snel bewegende industrie. Dit logo is echt de kroon op ons werk, het reflecteert hoe wij ons succesvol in de kappersbranche hebben weten te ontwikkelen”, aldus Managing Director Jeanette Fransz. 

25 jaar samenwerken

In 1995 zijn wij, Beverley Bracken en Jeanette Fransz, ‘People 4 Hair’ gestart met de ambitie om  nieuwe innovatieve merken naar de Nederlandse kapsalons te brengen. We hadden allebei altijd al een grote passie voor het kappersvak. Bij Beverley begon dit al op jonge leeftijd, na een training bij de wereldberoemde Vidal Sassoon. Bij Jeanette was de kappers ambitie er ook op jonge leeftijd maar, kwam pas tot uiting toen ze 25 jaar geleden Beverley ontmoette. “Vanaf moment één wisten wij dat wij dit samen wilden doen. De kapperswereld is creatief en innovatief en dat inspireert enorm. Onze taken zijn altijd goed verdeeld geweest, maar wij ondersteunen elkaar ook waar nodig. Je kan wel zeggen dat we na 25 jaar een geoliede machine zijn, waarbij wederzijds respect voorop staat”, vertelt Creative Director Beverley Bracken. 

Digitalisering

Bij ons gaat er steeds meer digitaal. Het afgelopen jaar zijn al veel trainingen en adviesgesprekken via Zoom gegaan. Een proces dat door COVID-19 enorm versneld is. Ook zijn we druk bezig met de ontwikkeling van ons nieuwe B2B-platform. Jeanette: “Wij hebben de afgelopen jaren een grote verandering gezien in de behoefte van klanten. Met het nieuwe B2B-platform maken we het voor onze klanten gemakkelijk om online producten te bestellen.” Meer informatie over het nieuwe platform volgt in het nieuwe jaar.

De veranderingen staan voor een frisse start, maar we zijn nog lang niet klaar. Houd onze nieuwsbrief en blog in de gaten voor alle veranderingen.

Gepubliceerd door People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Eén opmerking over 'Tijd voor verandering: People 4 wordt People 4 Hair'

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: