People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

NUMBER 4 N.4 LAGEN Laag

Laag voor laag: hoe breng je op de beste manier haarproducten aan in lagen

Iedereen heeft een ander type haar en heeft hierdoor ook andere producten nodig. Misschien wel meer dan één. Je zou deze producten dan goed in lagen moeten aanbrengen, maar hoe doe je dat? 

Wassen, hydratatie én glans 

Waarom zou je het haar alleen wassen en een conditioner gebruiken als je het tegelijkertijd ook kan hydrateren, versterken en laten glanzen? Producten in lagen aanbrengen op de goede manier lijkt misschien moeilijk, maar als je de techniek erachter doorhebt is het heel makkelijk.

Mix aan producten

Net als met skincare kun je een mix aan producten gebruiken om het haar te verzorgen en beschermen. Dit doe je door ze in lagen aan te brengen. Je gebruikt een beetje van het ene product en een beetje van het andere.

Regels

Nu is het ook zo met haarproducten, net als met skincare, dat er een paar duidelijke regels zijn waar je je aan moet houden. Zo moet je nooit warmte op je haar gebruiken nadat je een finishing serum hebt gebruikt. Doe je dit wel, krijg je niet het zachte en glanzende haar dat je wil. Hieronder een duidelijke uitleg van de volgorde van de lagen, voor het beste resultaat. 

Lees ook:
Texture Paste: wat is het en hoe gebruik je het?

Stap voor stap

lagen
  • Super Comb Prep & Protect

Zodra het haar gewassen is en handdoekdroog gebruik je een product om het haar uit de klit te halen. De Super Comb Prep & Protect van Number 4 High Performance Hair Care zal de klitten helpen verwijderen en negatieve effecten van warmte tegengaan.

lagen
  • Styling Foam


Daarna gebruik je een medium tot licht stylingproduct. Neem bijvoorbeeld de Styling Foam van Number 4 Hair Care. Deze geeft het haar volume én een extra boost. Breng het product aan bij de hoofdhuid voor een lift van volume.

lagen
  • Blow Dry Lotion

Als we het haar te drogen met hitte, is het altijd belangrijk om een heat protector te gebruiken. De Blow Dry Lotion van Number 4 Hair Care is hier perfect voor! Het zorgt voor gezonder haar én vermindert de tijd die je kwijt bent aan het föhnen van het haar. Gebruik op het handdoekdroge haar voordat je aan de slag gaat met warmte producten. 

  • Fluoro5 Elixer Restore & Repair Oil

De Fluoro 5 Elixer Restore & Repair Oil van Number 4 Hair Care is meester in het haar een prachtige glans te geven, het tegengaan van flyaways en het haar te hydrateren. Welke je ook het liefst hebt, met deze olie geef je definitie aan iedere haarstijl. Daarbovenop beschermt de olie het haar tegen invloeden van buitenaf. 

  • Mighty Hair Spray

De laatste stap is een product die het haar de hele dag op zijn plek houdt. Of je nu een grote bos krullen hebt of dat je de uitstekende plukjes terug op zijn plek wil houden. Een haarlak is altijd een goed product om aan je routine toe te voegen. De Mighty Hair Spray van Number 4 Hair Care is flexibel en gewichtloos, maar houdt wel het haar in bedwang. 

Bron: N.4

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts