People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

TEXTURE PASTE

Texture Paste: wat is het en hoe gebruik je het?

Voor man of vrouw. Voor lang of kort haar. De Texture Paste van N.4 High Performance Hair Care is het perfecte product om toe te voegen aan je stylingroutine. Niet alleen kan het gebruikt worden om het haar textuur te geven, maar deze Texture Paste kan het haar ook een glans geven. Wat is dit veelzijdige product precies?

Texture Paste

De Texture Paste is een flexibel en licht product. Het product heeft een crème textuur, die bijna ontzichtbaar is van kleur. Door deze textuur kan de Paste gemakkelijk door het haar verdeeld worden. De Paste werkt het fijnst als het goed tussen de handpalmen opgewarmd wordt. Hierdoor zal het product het haar een langdurige fixatie geven.

Wat doet het voor het haar?

De Paste is gemaakt om zelfs het pluizigste en meest statische haar makkelijker te stijlen. Dit product maakt de punten weer mooi en werkt de flyaways weg. 

Hoe gebruik je het?

De Paste is heel gemakkelijk in gebruik. Gebruik maar een kleine hoeveelheid van het product. Plaats deze in de handpalmen en warm het product langzaam op. Gebruik hierna de vingertoppen om het door handdoekdroog of droog haar te verspreiden. Het product is flexibel gemaakt, dit houdt in dat je makkelijk in verschillende lagen kan werken. Zo kan er voor iedereen apart bepaald worden hoeveel textuur er zal worden aangebracht aan het haar. 

Lees ook:
Anti-pluis, verzorgend en onmisbaar: de Jour D’automne Blow Dry Lotion van N.4 Hair Care

Verschillende kapsels

Het maakt niet uit of je gaat voor een prachtige up-do of een stoere, korte coupe, de Texture Paste kan worden gebruikt bij elk kapsel. Een strak kapsel kan met de Paste perfect op zijn plek blijven zitten of kunnen lange lokken de hele dag door zonder pluis. 

Haartypes

De texture Paste verricht wonderen voor iedere haarlengte, haartype en haartextuur. Het geeft de perfecte hoeveelheid matte textuur en kan het haar zo manipuleren, dat iedereen hun perfecte kapsel krijgt.

De Texture Paste is hier verkrijgbaar!

Bron/foto: N.4 High Professional Hair Care

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts