People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

mini's kits

Het perfecte cadeau voor onder de kerstboom: de mini’s en kits van Number 4 High Performance Hair Care

Kerstmis lijkt misschien nog zo ver weg, maar je kan beter op tijd beginnen met de inkopen doen. Maar heb je nog geen idee wat je moet geven aan je moeder, zus of beste vriendin? Of aan je vader, broer of vriend die graag altijd goed voor de dag komt met een prachtige coupe? Geen zorgen! Number 4 High Performance Hair Care heeft hét perfecte cadeau voor onder de kerstboom. 

Mini’s & kits

Met onze Mini’s kan je zelf de perfecte set samenstellen voor die ene speciale persoon. Zo kun je het helemaal afstellen op het haar van je familie en vrienden. Heb je liever een perfect, samengesteld pakket? Dan hebben we onze kits. Een mooi verpakte set die een schattig cadeau maakt voor onder de kerstboom. 

Fleur de Temps

De producten in de Fleur de Temps lijn van Number 4 is voor iedereen die dol is op de geur van de lente. De heerlijke geuren van citroen, bergamot, jasmine en lindebloesem roepen het gevoel van een wandeling op zondagochtend in je op. De volgende producten van deze lijn zijn verkrijgbaar in de schattige mini’s: 

De Volumizing Shampoo is perfect voor iedereen die droomt van big hair. De shampoo geeft namelijk ongelofelijk veel volume. Daarnaast bevat het Acai Bes, Hibiscus, Mangosteen en Vitamine C.

De Volumizing Conditioner is een lichtgewicht formule voor voller haar, extra volume, verrassende glans en eindeloze omvang. Het conditioneert en haalt de klitten uit het haar, laat pluis verdwijnen en geeft gewichtloos voller haar.

De Body Lotion ontwikkelt en brengt het huidoppervlak in extreem goede conditie. Onze emulsie-vrije formule is uniek omdat het de natuurlijke essentiële voedingstoffen behoudt. Het is de perfecte bodylotion voor iedereen die een zachte huid wil zonder een plakkerig gevoel.

Jour d’automne

De Jour d’automne lijn van Number 4 is geïnspireerd op een herfstachtige namiddag wanneer de tijden veranderen en de geel, groen en bruin gevallen bladeren het raam omringen. De volgende producten van deze lijn zijn verkrijgbaar in de schattige mini’s:

De Mighty Hair Spray is een thermische bescherming die licht aanvoelt. Het is een sterke maar flexibele fixerende haarspray dat het haar in model houdt onder sterke vochtige condities.

De Styling Foam is een volwaardig modellerend schuim dat definitie geeft tijdens het föhnen en eengemiddelde fixatie.

De Sugar Texturizing Spray transformeert futloze, doffe lokken in los vallende, natuurlijk aanvoelende zachte ‘strandstijl’ golven met een voedende mix van suiker en flexibele styling ingrediënten.

De Non Aerosol Hair Spray geeft stijl, volume, controle en glans. Daarnaast heeft het een flexibele, sterke fixatie en laat de spray het haar natuurlijk bewegen.

De Texture Paste is het ultieme styling instrument dat het haar kneedt en vormgeeft voor mannen én vrouwen. Daarnaast is het een styling product voor een sterke fixatie en heeft het een matte finish.

De Smoothing Balm transformeert complexe texturen zoals kroeshaar, golvend haar en weerbarstige lokken in zachte en gepolijste stijlen.

De Blow Dry Lotion geeft een thermische bescherming die licht aanvoelt en geeft daarbovenop styling en behandeling met een vochtherstellende formule.

De Texture Styling Crème is ideaal voor alle haartypes en haarlengtes. Deze veelzijdige crème met hoge glans verbetert de natuurlijke textuur voor een plezierige textuur voor sluik of glad haar.

De Thermal Styling Spray vormt een lichte barrière tussen het haar en het dagelijks gebruik van apparatuur dat veel hitte produceert. 

De Firm Hold Gel geeft het haar stijl, body, controle en glans en is tegelijk flexibel, sterk en natuurlijk stevig.

De Support Solution geeft medium tot stevige ondersteuning aan het haar. Dit doet het door het haar te voeden, conditioneren en het vochtgehalte te herstellen tijdens het stylen en restylen.

Lees ook:
Laag voor laag: hoe breng je op de beste manier haarproducten aan in lagen

L’eau de Mare

L’eau de Mare is geïnspireerd op een zomers feest bij het zwembad. Gekleed in een witte kanten jurk met zwoel haar. De volgende producten van deze lijn zijn verkrijgbaar in de schattige mini’s:

De Hydrating Shampoo hydrateert het haar en beschermt de kleur. Daarnaast geeft de shampoo het haar weer volle kracht en glans.

De Hydrating Conditioner hydrateert en helpt gespleten haarpunten, droog haar, kroes haar en weerbarstig haar te herstellen.

De Body Lotion is perfect voor iedereen met een droge huid. Het geeft handen, armen, voeten of ellebogen een extra dosis vocht.

Lumiere d’hiver

Lumiere d’hiver is het resultaat van een heldere winterse zonsopgang. De volgende producten van deze lijn zijn verkrijgbaar in de schattige mini’s:

De Clarifying Shampoo is een diep reinigende behandeling. Deze unieke formule onttrekt geen vocht of kleur aan het haar maar uitsluitend vervuilende bestanddelen. Daarnaast voedt de shampoo het haar en de hoofdhuid.

De Reconstructing Masque is een herstellende behandeling die vocht en proteïnen toevoegt voor vederlichte resultaten. Proteïnen van soja en zoete aardappel herstellen, versterken en helpen om het haar drie keer zo sterk te maken.

De Super Comb Prep & Protect versterkt en repareert haar dat in de zomer teveel zon heeft gehad. Het is een ontklittende eerste hulp kit met een UV / kleur zonneschild, krachtig droogsysteem en vol voedende voordelen.


De Body Lotion is een lotion die snel intrekt en geen vette handen geeft. De lichtgewicht Lumiere d’hiver Body Lotion hydrateert, voedt en beschermt de huid direct.

De kits

Voor iedereen die liever niet te moeilijk doet met Kerstmis hebben we ook de perfecte cadeaus, namelijk onze kits. Dit zijn sets die al voor jou zijn samengesteld, zo hoef je verder nergens over na te denken. Alleen natuurlijk welke van de vier je wil!

De Mindful Wellness Kit is gevuld met een Mini Hydrating Shampoo, Mini Reconstructing Masque en een Mini Super Comb Prep & Protect.

De Digital Darling Kit is gevuld met een Mini Blow Dry Lotion, Mini Thermal Styling Spray, Mini Fluoro5 Elixer Restore & Repair Oil, een kam en haarspelden.

De Festival Ready Kit is gevuld met een Mini Smoothing Balm, Mini Texture Paste Mini Darling, Mini Sugar texturizing Spray, een kam en haarspelden.

De Fit & Fab Kit is gevuld met een Mini Clarifying Shampoo, Mini Super Comb Prep & Protect, Mini Texture Styling Crème, een kam en haarspelden.

De Mini’s zijn hier verkrijgbaar en de Kits kun je hier kopen! 

Foto: N.4 Hair Care

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts

Ontdek meer van People 4 Hair

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder