People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

10-IN-1

10-in-1 Condition Shield Mist van Fudge: dé bescherming voor blond haar

Het is soms erg lastig om blond haar te behandelen. Gelukkig wordt het nu een stuk makkelijker met dit nieuwe product van Fudge Professional. Deze 10-in-1 Condition Shield Mist zal de kleur van het haar beschermen en het haar beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Omgevingselementen

De 10-in-1 mist brengt het blonde haar weer tot leven. Het geeft daarnaast ook een oogverblindende glans aan het haar en zorgt dat de kleur goed vast wordt gehouden. De spray beschermt het haar ook tegen de zon, chloor, hitte, UV en andere omgevingselementen. Perfect dus voor blond haar dat niet alleen beschermd, maar ook verzorgd moet worden.

Hoe werkt het?

Als eerste moet het haar gewassen worden met een shampoo en conditioner. Daarna moet de spray gebruikt worden op handdoekdroog haar. Deze 10-in-1 mist hoeft niet uitgespoeld te worden. De spray kan ook gebruikt worden tussen wasbeurten door voor extra bescherming. Gebruik het dan op droog haar.

Primer

Zelfs voor gebruik onderweg verricht deze spray wonderen. Daarnaast kan de 10-in-1 gebruikt worden als een primer voordat de stylingproducten worden aangebracht. Dit zal helpen om de porositeit te egaliseren en pluis te verminderen.

Speciale ingrediënten

Deze spray bevat een Optiplex-technologie die diep in de haarkern doordringt om blond haar te herstellen na chemische schade en stylingsschade. Daarnaast voorkomt de 10-in-1 schade door de omgeving met het Enviro-shieldtechnologie. Deze beschermt het haar tegen het milieu, UV-filters en hitte.

Bekijk hieronder een video met nóg meer informatie over de Treatment én de before & after na gebruik van het product.

Bron/foto: Fudge

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts