People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

nak producten

Hidden Gems: deze producten van NAK zou je misschien niet vaak erbij pakken maar verrichten wel wonderen

We hebben zo allemaal onze favoriete producten. Deze producten pakken we er meestal bij als we het haar doen en gebruiken we misschien zelfs dagelijks. Toch zijn er een paar producten die je eigenlijk veel vaker kan gebruiken. Deze hidden gems van NAK werken wonderen en zijn super fijn in gebruik. Hier zijn ze op een rijtje.

Done & Dusted

De Done & Dusted is een stylingpoeder die met gemak al het werk voor je doet. Voor mensen die houden van makkelijk en snel, is dit een perfect product. De poeder geeft een matte en sterkere textuur aan het haar. Daarnaast creëert het ook veel volume.

Voordat je aan het werk gaat met de Done & Dusted, schud je de verpakking voorzichtig. Breng dan de poeder aan op droog haar en verdeel het op de aanzet van het haar. Dit doe je gewoon met je vingers en daarna breng je het haar in model.

Deze poeder is niet alleen gevuld met geweldige ingrediënten, het ruikt ook nog eens heerlijk. Met behulp van de Roos Keton, heeft de Done & Dusted een subtiele rozengeur die het haar heerlijk fris laat ruiken.

Amped Up Styling Gel

Dik of stug haar is vaak moeilijk te hanteren. Daarom is de Amped Up Styling Gel perfect voor dit soort haar. Het krijgt zelfs het moeilijkste haar onder controle.

De Amped Up is een vezelachtige gel die stylingcontrole biedt en onhandelbare texturen beheerst. Zo blijft het haar stevig op zijn plaats.

Deze gel werkt het beste op vochtig haar. Laat het haar met de aangebrachte gel in de lucht drogen. Hierna kun je het föhnen in volume of stylen zoals gewenst.

Lees ook:
‘Green Living’, is de toekomst.

Options Sculpting Lotion

De Options Sculpting Lotion is gemaakt voor iedereen die houdt van afwisseling. Deze flexibele stylinglotion geeft je namelijk tientallen Options voor zachter en glanzender haar. Daarnaast is hij te gebruiken op alle haartypes.

De stylinglotion is ook dé oplossing tegen pluis en geeft je een gladde finish. Daarnaast gebruikt hij glycerine om droogheid en uitdroging te voorkomen.

Hoe gebruik je hem? Heel simpel. Verdeel de lotion gelijkmatig door schoon en vochtig haar. Laat het haar met de aangebrachte lotion aan de lucht drogen of föhn het droog voor een gladder effect.

Scalp to Hair Thermal Protector

Je kan vaarwel zeggen tegen klitten in het haar met de Scalp to Hair Thermal Protector. Deze spray beschermt niet alleen tegen hitte maar conditioneert het haar ook. Zo kun je zonder zorgen het haar stylen met hitte.

Deze spray verzegelt het haaroppervlak en vermindert beschadiging van de haarschubben, wrijving en haarbreuk. Het enige dat je hoeft te doen is de spray aanbrengen op schoon en vochtig haar vóór het borstelen, kammen of stylen.

Daarnaast kan de spray ook gebruikt worden om het haar te verfrissen tussen de reinigingen door. Hij kan dus ook op droog haar gebruikt worden.

Bron: The NAK Collective | Foto: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts