People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

NAK

NAK ‘Green Living’: de toekomst van haarproducten

Mijn naam is Johan van der Lee en ben sinds een aantal maanden werkzaam bij People4. Ik ben binnen komen vallen met een kleine kennis over haarproducten en merken binnen deze industrie. Alles leek nieuw en was interessant. Alle merken waarmee wij werken zijn erg interessant en verschillend van elkaar. Toch vind ik NAK Haircare in mijn ogen het meest mooie merk met veel potentie door de groene filisofie die ze beoefenen. Als het aan mij ligt denk ik dat ze de Europese markt zullen veroveren. NAK staat voor Natural Australian Kulture, hiermee willen ze een nadruk leggen op de natuurlijke groene levensstijl die vaak gehanteerd wordt in Australia. Dit concept wordt nu ook over het zilte nat als erg populair beschouwd zoals hier in Nederland.

Vegan

De totale veganistische zienswijze beijveren. NAK streeft sinds de geboorte van het merk, 2003 een totaal veganistische en verantwoorde producten. De Aroma’s lijn is bijvoorbeeld sinds 2010 compleet vegan. Het moment dat ik kennismaakte met de merken die wij vertegenwoordigen stond NAK bij mij ver voor. Het feit dat de product beschrijving en instructies op de binnenkant van de product sticker zetten vond ik een vernieuwende manier van materiaal besparing. Als ik NAK met drie woorden zou moeten beschrijven zouden dit minimalistisch, kwalitatief en verantwoord zijn. Met de vooruitstrevende Vegan-Complex technologie weet het merk zich een nieuw hoofdstuk uit te slaan binnen de haarindustrie. De technologie is verrijkt door verschillende botanische producten, deze zijn; Kokosnoot, Aloe-Vera, Peer en Rijst. Deze luxe blend van verschillende producten verzorgd uw haar en voegt een gezonde doses van zachtheid en glans aan uw haar toe.

De tekst gaat verder onder de foto.

NAK

Testen

Ingrediënt veiligheid staat op een, om deze reden volgen ze de strikte opgezette regels van de Europese unie. Elk ingrediënt moet goedgekeurd zijn door een expert in een wetenschappelijk laboratorium voor veilig gebruik. Wetenschap en natuur spelen een vitale rol bij het maken van NAK-producten. De essentiële balans verzekert ze ervan dat er geweldige producten volgens de hoogste standaard kunnen fabriceren die de delicate huid en haar respecteren en verzorgen. Alle NAK-producten zullen gegarandeerd ook onafhankelijk getest zijn door onafhankelijke experts in Frankrijk. NAK is Sulfaat, Parabenen vrij. Twee kleur ranges zijn ammonia en PPD vrij Dit betekent dat de producten zich mild op de huid uitwerken en teder voor het haar zijn. Ook zal de conserveringstechnologie beschermen tegen contaminatie.

NAK volgt zoals al vermeld de Europese richtlijnen op, dit betekent ook dat ze de ingrediënten en producten niet op dieren testen

De tekst gaat verder onder de foto.

NAK

Mijn visie

Na deze tijd bij People4 te hebben gewerkt en een aantal NAK-producten geprobeerd te hebben ben ik zoals ze dat in de volksmond zeggen een fan geworden. De Visie en de werkwijze bevallen mij erg. Ook vind ik de, ‘Australian way of life’ erg attractief. Hierom verwacht ik dat NAK zeer waarschijnlijk dicht bij mij zal blijven en ik mijn haar ermee zal verwennen.

Mijn persoonlijke favoriet, Tough’n Up putty.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts