People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

met gala

Van Gigi Hadid tot Megan Fox: dít waren de opvallendste kapsels tijdens het Met Gala 2021

We moesten er even op wachten, aangezien het vorig jaar niet doorging, maar het was deze week weer tijd voor hét evenement van het jaar: het Met Gala. Iedereen die iemand is en iemand wil zijn was er bij en aan geweldige outfits was ook geen gebrek. Maar wat écht opviel dit jaar? De unieke kapsels van de celebs.

Met Gala thema

Dit jaar was het thema, hou je vast, ‘In America: A Lexicon of Fashion’. Oftewel een ode aan de lange geschiedenis van de Amerikaanse fashion. Wat veel voorbij kwam was de jaren 20, denim en odes aan bekende Amerikaanse celebs die in de geschiedenis werden gezien als trendsetters. Genoeg over kleding, het gaat hier natuurlijk over het fantastische haar. Want ook dit jaar werden de verwachtingen weer overtroffen.

Gigi Hadid goes retro

Gigi Hadid begroette de stoet aan fotografen in een rode, retro paardenstaart. Deze werd afgemaakt door een prachtige Prada speld die perfect paste bij haar outfit. In een interview met Vogue laat Gigi weten: ‘Deze simpele, maar royale look is een knipoog naar alle First Ladies die ons land hebben bijgestaan al die jaren.’ Zelf zou Gigi zo het Witte Huis in kunnen, ze ziet er prachtig uit.

De tekst gaat verder onder de foto.

Het kunstwerk van Naomi Osaka

Tennisster Naomi Osaka had misschien wel een van de meest besproken kapsels van de avond. Haar zwarte haar was net een kunstwerk met de rode accenten en het prachtige vlechtwerk. Het was het allereerste Met Gala voor Naomi en ze heeft op iedereen indruk achtergelaten.

De tekst gaat verder onder de foto.

De traditionele look van Gemma Chan

Britse actrice Gemma Chan gooit het over een traditionele boeg. Haar look, geïnspireerd op de Chinese-Amerikaanse actrice Anna May Wong, zorgt ervoor dat iedereen een tweede keer kijkt. Haar prachtige kapsel met de twee vlechten is gemaakt door Owen Gould en past perfect bij de look die Gemma wilde neerzetten.

De tekst gaat verder onder de foto.

De flapper girl look van Barbie Ferreira

Euphoria actrice Barbie Ferreira gaat terug naar de jaren 1920 met deze ‘Flapper Girl‘ geïnspireerde look. De strakke krullen en dunne wenkbrauwen passen perfect bij het thema en de accessoires maken haar prachtige kapsel helemaal af.

De tekst gaat verder onder de foto.

Het hoge haar van Lupita Nyong’o

Iemand die het thema helemaal heeft begrepen is Lupita Nyong’o. De actrice kwam de beige loper op in een denim jurk en een prachtig kapsel. Het haar was geïnspireerd op het werk van Lorna Simpson, een artiest uit Brooklyn. De kunst van het haar van Luptia werd gemaakt door haarstylist Vernon Françios en wat ziet het er fantastisch uit.

De tekst gaat verder onder de foto.

Maisie Williams gaat strak in de lak

Natuurlijk is het geen Met Gala zonder een grunge look. Game of Thrones-actrice Maisie Williams ging strak in de lak voor een kunstwerk van haar. Met strakke vormen en krullen maakt Maisie deze donkere look helemaal af.

De tekst gaat verder onder de foto.

De pony van Megan Fox

Actrice Megan Fox gaat terug naar onze basisschool jaren met een super strakke pony. Hoewel het een beetje het idee ‘Mama heeft mijn haar geknipt’ geeft staat het de actrice geweldig. Gepaard met een meters lange vlecht en een strakke rode jurk was Megan een echte eyecatcher op het gala.

Bron: Harper’s Bazaar, Youtube Vogue | Foto: Instagram Gigi Hadid

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts