People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

pluizig haar

Bye bye flyaways: dít is hoe je het beste pluizig haar beheerst

Worstel jij met pluizig haar? Dan sta je er niet alleen voor! Anderen met droog, chemisch behandeld of beschadigd haar zijn allemaal vatbaar voor ‘flyaways’.

Wat veroorzaakt pluizig haar?

Pluis gaat hand in hand met droog haar. Zoals wortels van planten zoekt het haar ook naar hydratatie. En de dichtstbijzijnde bron van vocht is? Juist! De lucht, het resultaat? Een hoofd vol pluis. De truc is om je haar goed gehydrateerd te houden zodat het niet zo ver komt dat je haar naar vocht moet zoeken. Maar wees niet bang, er is een eenvoudige oplossing. Hierbij onze beste tips tegen pluizend haar.

Een knipbeurt

Niets veroorzaakt schade en pluis als gespleten punten. Ons advies is zoek een kapper op die met Fudge producten werkt. Laat je knippen! Als je extra experimenteel bent, ga dan voor een recht genipte coupe, hierdoor valt het haar zwaarder zodat het haar minder gevoelig is voor pluis.

Hydraterende shampoo

Er is niks erger dan een shampoo die al het vocht uit je haar trekt, inclusief de hydraterende oliën. Onze Luminizer Moisture Boost shampoo is perfect voor droog haar. Het bied 48 uur gewichtsloze hydratatie en maakt het haar 12 keer gladder. Het gebruikt een micellair olie complex dat elke streng zachtjes reinigt, hydrateert en verlicht. Ook bevat het de Optiplex technologie die het haar van binnenuit versterkt. Je haar zal schoner, sterker en gladder aanvoelen en zien. En van pluis niet te spreken.

Gebruik altijd conditioner

Er is niks erger dan een shampoo die al het vocht uit Het beste wapen tegen pluis is conditioner. De makkelijkste en snelste manier om je haarstrengen te voorzien van hydraterende ingrediënten. Het helpt het haar zacht en glad te houden. De Luminizer Weightless conditioner maakt gebruik van de unieke Smoothing-Swish tehnologie die voorziet van zachtheid, pluisvrijheid en het haar vol leven houd gedurende 48 uur.

Bescherm je haar

Om pluis aan te pakken kun je het beste hete styling apparaten vermijden. Kun je dit niet weerstaan zoals wij? Dan hebben wij het product voor jou. De Blow Dry Aqua Primer. Dit product is de perfecte hittebeschermer. Deze hittebeveiliger bied niet alleen hittebeschermint tot 230 graden celsius, Ook is het geformuleerd met hydraterend hyaluronzuur en onze Weather-Shield technologie om het haar te beschermen tegen vochtigheid en pluis. Volgende keer als je een hitteapparaat gebruikt kun je dit product niet missen.

Hydrateer je krullen

Als je een lid bent van de krul club heb je ons niet nodig om je te vertellen hoe droog krullen kunnen worden. Maar geen zorgen! Bij Fudge hebben we een geweldige hydraterende haarspray ontwikkelt om juist droge krullen tegen te gaan. De Curl Revolution Mist lest de dorst van je krullen en laat ze gerepareerd, gedefinieerd en volumineus achter. Welke pluis?

Wegvliegers temmen

Wanneer je pluizend haar hebt is het vaak moeilijk om er vanaf te komen. Voor Fudge is dit niet onmogelijk. Met behulp van de juiste ingrediënten kun je alles herstellen. De Aqua Shine Serum doet precies dit. Doordrenkt van Hyaluronzuur en verrijkt met oliën en onze Weather-Shield technologie zal dit serum je beschermen tegen pluis en verschillende weersomstandigheden.

Een laagje olie

Nog een goede tip! Breng een laagje droge olie aan op je haar. Doe dit met onze Hed Shine Haarolie Mistspray. Deze spray betstaat uit Jojoba en Argan oliën om langdurige glans en pluisbestendigheid te leveren.

Extra dosis vocht

Voeg een extra dosis vocht toe aan je haar. Kam onmiddellijk na het douchen een leave in behandeling door je haar om het te hydrateren. De Fudge One Shot Protein Hair Treatment beschikt over een voedend en herstellend complex van Creatine, Guarana, Tarwe en zijde eiwitten om beschadigd haar te herstellen en versterken. Een siliconen schild vormt zich om je haar dat je haar beschermt en onnodig vocht tegenhoud.

Haarlak en een tandenborstel

We weten het, het klinkt raar. Maar je kunt ons vertrouwen, dit is de beste anti pluis tip die je tegen zult komen. Heel simpel, je spuit haarlak op een tanden borstel en deze haal je als een kam over je scheiding. Je zult geen pluis meer tegenkomen. De Fudge Skyscraper zal de pluis perfect controleren.

Lees ook:
Cool Clean Blondes: de perfecte producten voor blondines

Niet heet douchen

Zoals de titel het al verklapt is deze simpel. Bijna iedereen houd wel van een hete douche. Maar je haar niet! We willen hiermee niet zeggen dat je koud moet douchen maar pas de temperatuur aan zodat het niet te heet wordt. Als je te heet gaat douchen kan het ervoor zorgen dat de schubben-laag open zal staan en en dit resulteert in droog en pluishaar. Kortom, houd het water warm in plaats van stomend heet.

Foto: Pixabay

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

One thought on “Bye bye flyaways: dít is hoe je het beste pluizig haar beheerst

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts

%d bloggers liken dit: