People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

clean blonde

Cool Clean Blondes: de perfecte producten voor blondines

De nieuwe Everyday Clean Blonde is nu sinds maart 2021 uit. Deze shampoo en conditioner zijn de nieuwe go to producten. Perfect voor de speciale behoeften van natuurlijke blondines van warm gouden blondines tot zandkleurige of as blondines. Ook niet te vergeten de balayage blondines en de verschillende blond tinten die hier tussen zitten. Deze shampoo onderhoud het haar zonder overmatige violette tonen te creëren. Zoals de naam het verklapt is het veilig om dagelijks te gebruiken. Maar wat is nou het verschil tussen deze lijnen?

clean blonde
Before / After, Fudge Clean Blonde Damage Rewind shampoo & conditioner

Fudge Clean Blonde shampoo

De Clean Blonde shampoo ondersteunt je kleurtoon. Als je verlangt naar een as witte toon is deze shampoo perfect voor jou. De shampoo bevat violet om een witte toon te behouden en gele tinten te onderdrukken. De shampoo heeft een intense paarse kleur en geeft geweldige resultaten.

Deze shampoo bevat sulfaten en een erg sterk violet pigment. De gele pigmenten verdwijnen dus per direct uit je haar. Deze shampoo is perfect voor klanten met dikker haar en klanten die een diepere reiniging nodig hebben. Gebruik deze shampoo één of twee keer per week.

De tekst gaat verder onder de foto.

clean blonde

Fudge Clean Blonde Damage Rewind shampoo en conditioner

De Fudge Clean Blonde Damage Rewind is perfect voor beschadigd blond haar, de shampoo reinigt het haar met een extra toning kracht en brengt het haar terug naar haar gezonde conditie.

Ook ondersteunt deze shampoo en conditioner de kleurtoon van je haar en conditioneert het haar erg intensief. Het product bevat weer een intensieve violet toon en brengt een geweldig resultaat met zich mee, gele pigmenten maken geen schijn van kans. 

In tegenstelling tot de reguliere Clean Blonde zijn deze shampoo en conditioner sulfaat vrij. Geladen met de Opti-Plex en Hairguard technologie die elke haarstreng van binnen en buiten repareert en versterkt je haar tot wel 90%. Voor de ultieme ervaring heeft Fudge de FragranceFuse technologie haargeur ontworpen. Deze technologie doordrenkt elke haarstreng met een explosie van geur die 24 uur merkbaar is.

Voor het beste resultaat wordt aanbevolen je haar één, twee of 3 keer per week te wassen.

De tekst gaat verder onder de foto.

clean blonde

Everyday Clean Blonde Damage Rewind

De Fudge Everyday Clean Blonde Damage Rewind shampoo en conditioner is perfect voor klanten die baat hebben bij een subtiel natuurlijk resultaat. Ook is het een erg mooie zachte violet shampoo, het is een milde formule in tegenstelling tot de andere twee lijnen. Toch behoud je hiermee de salon kleur in stand. De shampoo houd de blonde tinten helder en gezond, het neutraliseert geleidelijk de gele tinten in het haar en beschermt het haar tegen hitte apparatuur alsook chemicaliën en invloeden van buitenaf. Deze shampoo en conditioner zijn zoals de naam al zegt ontworpen voor dagelijks gebruik. Zoals bij de Fudge Clean Blonde Damage Rewind beschikt deze shampoo en conditioner ook over de Opti-Plex Hairguard en de FragranceFuse technologie.

De Everyday Clean Blonde Damage Rewind shampoo is dagelijks veilig te gebruiken.

De gehele Fudge Clean Blonde lijn zult je gelijkmatig in het haar moeten aanbrengen. Hoelang je het wilt laten inwerken is aan jou, je kunt een test-lok gebruiken om het resultaat in te zien.

Spoel het haar goed uit en behandel dit met de conditioner voor een maximaal resultaat.

De tekst gaat verder onder de foto.

Before\After, Fudge Everyday Clean Blonde Damage Rewind shampoo & conditioner.
clean blonde

Tip

Fudge experts adviseren de Damage Rewind Shampoo en Conditioner eens per week te gebruiken voor die extra warme plekken op uw haar. De Everyday shampoo en conditioner zijn voor de wasbeurten tussendoor.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts