People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

fudge matte hed extra

De liefde van Yes-R voor Fudge Matte Hed Extra: “Ik heb er nu 4/5 thuis liggen”

Wij mochten Yesser Roshdi, beter bekend als Yes-R, interviewen en hem beter te leren kennen op gebied van haar. Voor degene die Yes-R nog niet goed kennen, hij is een Nederlandse rapper, acteur en presentator. Sinds 2005 is hij bekend bij het grote publiek toen hij samen met Ali B het nummer Leipe Mocro Flavour uitbracht. Yes-R vertelt over zijn liefde voor Fudge Matte Hed Extra.

Ben jij ijdel om je haar?

”Ik denk dat het een mix is van ijdel en het feit dat ik niet echt heel dik haar heb van mezelf. Dus ook niet echt een luxepositie heb om te zeggen: ”Joh, ik gebruik alles en alles past erbij”. Ik heb vrij fijn haar, ik denk dat ik dat van mijn moeder heb geërfd. Je hebt een beetje twee type mediterrane mensen. Je hebt mensen met echt heel dik haar, bijna tegen het Aziatische haar aan en je hebt mensen met haar waar je sneller doorheen kan kijken. Dat laatste ben ik, dus ik merk dat ik wat droger spul nodig heb. Eigenlijk heb ik dat altijd al wel gehad, want ik heb het idee dat mijn haar nu niet heel veel anders is als toen ik twintig was. Ik heb altijd al wel dit probleem gehad. Dus ja, voor het oog heb ik prima haar en ben ik heel blij voor iemand van 34 jaar. Maar ik heb wel echt Fudge nodig en dan ook wel echt de Matte Hed Extra. Zelfs de Matte Hed Normal die is net een tikkeltje te nonchalant voor mij. De Matte Hed Normal kwam een keer per ongeluk binnen en ik dacht: ”Nou, de werking zou waarschijnlijk niet zoveel schelen”. Maar het scheelde wel net even iets te veel.” 

Wanneer is jouw liefdesaffaire begonnen met Matte Hed Extra? 

”Ik denk dat dit ontstaan is in 2016, door een goeie vriend van mij. Hij heet Jordy Poelgeest van Poelgeest Kappers in Zwanenburg. Hij is eigenlijk meer een vriend van mij dan mijn kapper. Maar als ik een keer tijd heb en daar in de buurt ben, dan knipt hij mij wel eens. In die tijd werd ik elke week door hem geknipt, maar op een gegeven moment werd de afstand net te veel. Maar toen was ik dus altijd bij hem en hij had altijd precies hetzelfde probleem met zijn haar. Toen vertelde hij op een dag: ‘’Joh, ik gebruik Fudge. Gebruik dit is een keer!’’ Daarna was het volgens mij in één keer een soort van liefde op het eerste gezicht.”

“Ik denk dat iedereen die ouder wordt en met name mannen, dat je haar elk jaar wel iets minder wordt dan daarvoor. Dat is natuurlijk ook gewoon ouder worden. Maar ik denk wel dat de reden is dat ik het zo lang op deze stabiele manier kan uitstellen, ook wel te maken heeft met dat ik dedicated altijd hetzelfde gebruik. Vaak merk je bij jongens die bij de eerste de beste winkel een soort van gel kopen, dat dat er heel snel afbrokkelt. Vrienden van mij die zijn inmiddels hartstikke kaal en dat is wel een scenario waar ik erg tegen op kijk, als dat ooit zou gebeuren. Maar gelukkig heb je nu allemaal middelen daar tegen en kan je naar Turkije en andere plekken om dat te verhelpen.” 

Als je een show doet, zit je haar dan nogsteeds goed aan het einde van de show?

”Het ligt eraan, ik zweet van nature niet super veel. Maar als ik op een festival sta en ik als een circusaap loop te springen en doen, dan zit mijn haar wel anders. Dat is hetzelfde met sporten. Maar over het algemeen ben ik een heel gelukkig mens. Ik moet wel zeggen dat het bij mij een combinatie is van Fudge en een haarlak, wat mijn kapsel helemaal steady houdt. Het is voor mij een heel goed huwelijk.”

“Momenteel gebruik ik een haarlak bij mijn stylingroutine dat niet van Fudge is. Ik heb wel eens één van Fudge gebruikt, alleen dan moet ik wel eerlijk zeggen dat de spray toentertijd niet optimaal werkte. Nu moet ik wel zeggen dat ik die al een hele tijd niet meer geprobeerd heb, dus ik praat nu over de tijd voordat de verpakkingen ook zijn veranderd. Voor mij is Fudge Matte Hed Extra, in combinatie met een lichte haarlak, dat goeie huwelijk dat werkt. Uiteindelijk is Fudge wel het allerbelangrijkste en die final touch is dan gewoon de haarlak. Dat moet je vooral doen als het erg winderig is buiten en je wilt de boel een beetje in model houden.”

*Alle Fudge haarlakken zijn inmiddels vernieuwd, waardoor de sprays nu optimaal werken.  

Wat vind je van de nieuwe verpakking?

”Ik ben iemand die niet echt houdt van veranderingen. Dus als een verpakking verandert, dan moet ik er op het begin heel erg aan wennen. Maar ja, nu weet ik eigenlijk niet beter. Ik vind de nieuwe verpakking wel stoer, gewoon dat de tube wat donkerder is met glans erin. Dat maakt hem net even wat opvallender als hij in een winkel of kapperszaak te koop ligt. Maar het gaat mij altijd meer om het eindproduct wat uit de tube komt en daar ben ik een gelukkig mens mee.” 

Hoe vaak per dag breng je de Matte Hed Extra aan in je haren?

”Het ligt eraan hoe mijn dag is. Meestal ga ik eerst sporten en dan zet ik altijd een klein beetje product in mijn haar, zodat ik er niet als een pasgeboren kuiken uit zie. Zodra mijn dag echt is begonnen, dan is het een kwestie van douchen en breng ik de Matte Hed Extra één keer aan in mijn haren. In principe is dat voldoende en kan dat dan een hele dag mee, zonder dat ik er nog aan hoef te zitten. Wat ik wel doe, als ik videoclips heb of fotoshoots, dan neem ik een tube mee om het voor dat moment bij te werken en te perfectioneren. Maar in principe heb ik genoeg aan één keer aanbrengen per dag.”

“Ik wil er wel bij zeggen dat ik hoop dat er in de toekomst grotere tubes komen. Want nouja, je ziet mijn mailtjes natuurlijk regelmatig binnenkomen. Ik heb er nu 4/5 thuis liggen, dus daar kan ik dan wel weer een poosje mee. Maar voor iemand die het echt dagelijks gebruikt, dus soms ook wel twee keer per dag gebruikt, dan gaat het soms sneller op dan je lief is.”

Welke styling tips heb jij voor mannen? 

”Dat ligt eraan. Ikzelf, dat heb ik ook een keer aan een vriend verteld, hij was zo lang aan het ontkennen dat hij kaal werd. Hij had achterin al echt de welbekende ‘opa variant’. Dan probeerde hij nog met drie plukjes de boel bij elkaar te houden. Dan denk ik wel vaak van joh, scheer de boel kaal en vooral als je het kan hebben. Heel veel jongens kunnen een kale look echt goed hebben, dan zou ik gewoon beter daarvoor gaan. Of, laat het repareren als je zo graag haar wilt. Dat is een tip en zo zal ik ook kritisch naar mezelf gaan kijken, als het ooit zo ver zou moeten komen. Voor de rest, het ligt eraan. Heb je van jezelf mooi dik haar, geniet ervan en knip zo min mogelijk eraf en wees blij zo lang je die bos hebt zitten.”

“Met mijn haar heb ik drie varianten qua kapsels die ik redelijk goed hebben. Dat is bijvoorbeeld je haar vooruit dragen, dat is dan het kapsel die onder andere Lil Kleine al een hele poos heeft. Of naar de zijkant, het welbekende Ronaldo kapsel wordt het dan genoemd, dat heb ik ook een hele poos gehad. Nu heb ik een beetje de Roberto Firmino (voetballer) look. Het is nu een beetje naar achter gekamd en de zijkanten altijd goed opgeschoren. Zo rol ik de dag weer door. Al deze looks zijn goed te creëren met de Fudge Matte Hed Extra. Ik ben een fan van de Fudge Matte Hed en ik hoop nog lang een ambassadeur te zijn van Fudge.”

Check zijn videoclip ‘On the Road’ hier: https://youtu.be/nZ-7ejiKg24

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts