People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

nak color masque

De Colour Masque 2021 van NAK Hair: een tint voor ieder

De volledig nieuwe Colour Masque is uit. Verassende nieuwe namen, nieuwe kleuren en een nieuwe ervaring. Creëer levendige kleuraccenten of pure pastel tinten met de luxe verzorgende kleuren van de NAK Colour Masque. (Interview met Emily Carter, ‘Emandcohair’. English version under dutch article)

De originele Masque is gebaseerd op zee mineralen, waarbij het nieuwe product compleet vegan is. Dit is te danken aan de missie van Nak die voortdurend streeft naar volledige vegan samenstellingen. In dit geval zijn Peer, Rijst, Macadamia, Aloë-Vera en Kokosnoot gebruikt. 

Amathyst – Baby Doll – Candy – Carbon – Cloud – Coco – Dusk- Flamingo – Gothic – Magenta – Peach – Powder – Rouge – Sky

De tekst gaat verder onder de foto.

Veelzijdigheid

Leef uw vindingrijkheid uit met de veelzijdigheid van dit product. Of u blond, donkerblond, bruin, zwart, of rood haar hebt, allemaal geen probleem voor de Colour Masque. En door het stijlvolle vervagen na elke wasbeurt loopt u er altijd elegant bij.

Volledig herdacht

De nieuwe Colour Masque is volledig herdacht. Het heeft een betere conditioneringsformule verkregen en is catatonisch, dit betekent dat het zich als een magneet hecht aan delen haar die het nodig hebben. Het verzacht het haarweefsel en kleurt het haar op een mooie zachte manier en doet het haar glanzen. 

Tint voor iedereen

Met de Colour Masque heeft de mogelijkheid de luxe levendige kleuraccenten of pure pasteltinten toe te passen in allerlei haarsoorten. Creëer een harmonie van kleurschitteringen in uw haar met behulp van de verzorgende kleuren.  Met het motto ‘een tint voor iedereen’ overdrijven wij niet. 

Selectie

De collectie bestaat uit een wijde selectie van kleuren en pasteltinten ontworpen voor uw haar. U heeft totale kleurbeheersing op elke tint haar dan ook en het levert ook erg mooie levendigheid in uw haar. Er komen veel vegan producten aan te pas die op een mooie manier samenwerken en het haar versterken en beschermen. 

De tekst gaat verder onder de foto.

Ingrediënten

Kokosnoot, een ware symfonie voor uw haar en hoofdhuid. Een verzachtende conditioner die den kracht, elasticiteit, natuurlijke veerkracht en glans hersteld.

Aloë Vera een hydratatie wonder met waterbindende eigenschappen, het hydrateert als geen ander en herstelt het uitgedroogde haar en herstelt het hydratatiegeheugen van het haar. En verbetert hierbij de care en styling rituelen.

Rijst, Sterk en vochtbehoudend.  Door de sterke proteïne substantie behoudt het haar een mooie vochtglans in haar en huid. Ook versterkt het gevoelig haar en verbetert het natuurlijk volume en veerkracht.

Peer, dit mooie ingrediënt is gebruikt om uw haar te verfrissen en het haar en hoofdhuid te revalideren. Ook beschermt het tegen mogelijke beschadigingen in het haarweefsel wat glans ten goede komt. U zult ook verbeterde zachtheid in haar ervaren.

Macadamia, Ook de Macadamia olie levert bij aan een mooie glans in het haar. De hoge affiniteit en de rijke hoeveelheid aan linol olie en oliezuur zorgen voor een bescherming aan de haarschubben en verlenen het haar een intensieve glans en dragen bij aan UV-bescherming om beschadiging te voorkomen.

De tekst gaat verder onder de foto.

Producten die erbij passen

De Colour Masque past bij elk signature product, denk hierbij aan de Hydrate, Volume en de Nourish lijn. Ook kun je de Structure Complex en de Blonde lijn erg mooi gebruiken. Zo dien u het af wilt werken is de Replends Mask ook erg goed te gebruiken.

De Colour Masque is een semipermanente kleur, dit betekent dat de kleur geleidelijk zal vervagen op een erg mooie stijlvolle manier. Na 4 tot 6 wasbeurten zal de kleur bijna volledig vervaagd zijn en kunt u een andere tint proberen.

Interview met Emily Carter, Em & Co Hair Australië

De tekst gaat verder onder de foto.

Emily Carter

Selfmade power woman

Emily Carter een, ‘selfmade power woman’, met een luxe service boutique salon. Maar hoe is ze eigenlijk het vak in komen stromen? Emily voelde tijdens het opgroeien altijd al dat ze een kapster wilde worden. “Ik groeide op in een klein plattelandsdorpje waar het zwaar was zichzelf te ontwikkelen. Ik had het geluk om met een leeftijd van 14 jaar mijn carrière te starten. En vanaf het begin wist ik dat dit mijn vak was. Niets liet mijn geest zo driften als het fysieke uitzien van een individu te veranderen. De kroon, hun alles”.

Eigen salon

Het openen van haar eigen luxes vol service boutique salon heeft haar leven op zijn kop gezet vermelde ze. “Het openen van mijn eigen salon was een doel sinds het begin van mijn carrière. Door het starten van een gezin in mijn vroege twintiger jaren dacht ik dat deze droom ver weg stond van realiteit. Dankzij de pandemie heb ik me gerealiseerd dat nooit geschoten altijd mis is. Het heeft mijn leven 100% veranderd, soms is het even hard maar je krijgt er zo veel voor terug. Het heeft deuren geopend en kansen gegeven, ik mag mij nu een NAK-kleuren specialist noemen en een NAK Educator. Al in al is het buitengewoon bevredigend. NAK kwam in en uit mijn leven, maar toen ik moest kiezen wat voor producten ik moest gaan gebruiken in mijn eigen salon was er geen twijfel mogelijk, NAK”.

De tekst gaat verder onder de foto.

Belangrijk

“Het openen van een salon tijdens de pandemie heeft mij doen realiseren hoe belangrijk het is voor mij Australische eigen gemaakte producten te gebruiken. Niet alleen maakt NAK de meest geweldige kleuren maar staat het ook op een lijn met mijn Ethos. Ook is NAK erg belangrijk voor mijn klanten. Vegan is erg in trek bij klanten. Deze vinden het net zoals ik erg belangrijk dat de producten de aarde niet belasten. Ook heb ik gemerkt dat de klanten gerust meer producten kopen dan voorheen. Het is dan ook makkelijker aan te bevelen. Vegan past ook perfect bij de ethische mentaliteit van mijn medewerkers en salon. Vegan kleuren en producten zijn de toekomst”.

Favoriete kleur

Sinds de Colour Masque zo’n groot succes was bij Emily in de salon vroegen we haar naar haar favoriete kleur. “Het is een echte tweestrijd tussen ‘Peach’ en ‘Powder’ maar ik houd heel erg van het variërende areaal binnen de Colour Masque hiermee kan je elke gewillige tint creëren. ‘Peach’ gecombineerd met ‘Powder’ is voor mij een ultimatieve winnaar”.

De tekst gaat verder onder de foto.

Vibrant

Op welk haar gebruikt ze de Colour Masque het meest? “Ik houd er erg van vibrant haar te kleuren met de Colour Masque. Ook pas ik vaak temporaire pastel kleuren op blondines toe”.

Australian Hair Awards

Emily was een Finalist bij de ‘Australian Hair Awards’, als ‘Hot Shots’ finalist. “Ik heb inderdaad in de finale gestaan in de ‘HOTSHOTS categorie. Deze bestaat uit Australisch 4 opkomende haarstylisten in de industrie. Zonder de hulp van NAK had ik dit niet kunnen doen. NAK heeft mij geholpen de gewenste kwaliteit te weergeven die nodig was voor mijn collectie shoot om de ‘AHIA’ bij te kunnen treden”. 

De tekst gaat verder onder de foto.

Aanrader

“Gebruik deze geweldige Colour Masque in de salon en als een cliënt kleuren hersteller voor thuis. Onderschat de hulp die deze je kunnen geven bij het kleur vervagen vooral niet. Alsook bijvoorbeeld de prachtige evening Cloud als conditioner voor de magnifieke blondines. Mijn dagelijkse aanrader voor klanten zijn de ‘NAK ULTIMATE POTION’ zoals de naam al verraad is dit echt het ultimatieve styling product wat je haar verzorgd, beschermt en doet stijlen”. 

Mijn motto, doe goed voel goed!

English version

The new Colour masque 2021 from NAK Hair: a tint for everyone

The “all-new” VEGAN Colour Masque has just been released. Surprising new names, new colours, new ingredients and a completely new experience. Create lively colour accents or pure pastels by using the luxurious caring colours of the NAK Colour Masque semi-permanent colour.

Vegan

The original formula of the Colour Masque was based on sea minerals, whereas this new formula is completely vegan. This is because of Nak’s vegan complex technology;  ‘Enriched with Coconut, Rice, Aloe and Pear, this luxurious blend of natural Vegan extracts delivers a healthy dose of active botanicals to return softness, shine and lustre to all hair types’.

Versatility

Set your ingenuity free with the versatility of this product. Whether your hair is blonde, dark blonde, brown or red, it’s no problem for Colour Masque to add or refresh the colour. With the stylish fade after each wash, you always look elegant and ready to go.

Reimagined

The new colour masque has been completely reimagined. It obtained a better conditioning formula and is catatonic, which means that it attaches like a magnet to parts of hair that are in need of it. It also softens and colours the hair gently which gives the hair shine and lustre. The vegan products that we use work together beautifully to strengthen and protect the hair. 

Amathyst – Baby Doll – Candy – Carbon – Cloud – Coco – Dusk – Flamingo – Gothic –Magenta – Peach – Powder – Rouge – Sky

The text continues underneath the photo.

Ingredients

Coconut, a true symphony for your hair and scalp. A soothing conditioner that restores strength, elasticity, natural bounce and shine.

Aloe Vera is a hydration miracle. With water binding properties it hydrates like no other and restores the dehydrated hair and also restores the hydration memory of the hair. It also improves the care and styling rituals.

Rice, strong and moisture retaining. Due to the strong protein substance, the hair retains a beautiful moisture shine in hair and skin. It also strengthens sensitive hair and improves natural volume and bounce.

Pear, this beautiful ingredient has been used to refresh your hair and rehabilitate the hair and scalp. It also protects against possible damage in hair tissue, which benefits shine. You will also experience improved softness in your hair.

Macadamia, the macadamia oil also contributes to a beautiful shine to the hair. The high affinity and the rich amount of linola oil and oleic acid protect the hair cuticles and give the hair and intensive shine and contribute to UV protection to prevent damage.

The text continues underneath the photo.

Combination

The Colour Masque works well in combination with any other Nak Signature care product. Such as the Hydrate, Volume and Nourish lines. Also with the Structure Complex and Nak Blonde lines. After rinsing out the Nak Colour Masque, you can create an ultra-smooth finish with the NAK Replends Mask. 

Semi-permanent

The Colour Masque is a semi-Permanent colour, which means that the colour will gradually fade in a very beautiful stylish was. After 4 washes to 6 washes the colour will have faded almost completely, after that you could try another beautiful shade.

Interview with Emily Carter

The text continues underneath the photo.

Emily Carter is a self-made hairdresser with a luxurious full-service boutique salon. But how did she get into this profession?

“I always felt growing up that I wanted to become a hairdresser.  I grew up in a small country town where apprenticeships were few and far between. Thankfully I was very fortunate to start my career at the young age of 14 and from the beginning I knew this industry is exactly where I belonged. Nothing excites my soul like being able to change a person’s whole outlook on life by changing their physical appearance, their crown of glory, their everything”.

How has opening your salon impacted your life and career?

“Opening my own luxury full-service boutique salon has been my goal since the beginning of my career and with starting my family in my early twenties I assumed my dreams of being a salon owner were far from possible.  The pandemic it made me realise that if I don’t give it a go, I’ll never know. It has changed my life and career 100%.  It can be challenging working 6 days a week juggling, having a business and being a Mum. But all in all, it has been beyond incredible and has opened doors of opportunity for me to progress in my career.  Now I’m a salon owner, NAK Colour technician and Educator”.

Emily strictly uses NAK in her salon, but how did NAK enter her life and what drew her to just use NAK products in her salon? 

“NAK has been in and out of my life for years, but when deciding who and what to use when opening my own salon there was no question as to what I was going to use. Opening a salon during a global pandemic made me very aware of just how important it was for me to use Australian owned and made products. Not only does NAK have insanely amazing colour and products, NAK aligns within my “Ethos on life”.

The text continues underneath the photo.

NAK focuses on getting all products completely vegan, why is it so important to you and your costumers?

Not only is vegan such a sought-after product line when it comes to consumer purchasing, it aligns with my own and my salon staff’s ethical values. Vegan colours and products are the products of the future. I also felt an increase in sales of the Colour masques since they reinvented them to a vegan product. Easier to market and recommend to people too”.

As you just mentioned, the new completely vegan Colour Masque is out now. It was released in Australia a few months ago. How much do you use them?

“We have been using the New NAK colour Masques since they were released and are a vital part of our everyday salon life and also for our colour clients”.

And what is your favourite Nak Colour Masque?

Oooooh that is a tough one, it’s a real toss-up between Peach and Powder”.

What does your favourite cocktail combo look like?

“Peach and Power mixed together for me is an ultimate win”.

The text continues underneath the photo.

What type of hair do you use the colour masques on the most?

“I love the colour masques to colour balance and add vibrancy to already coloured hair, but also as temporary pastels over our blondes”.

Emily was a finalist at the ‘Australian Hair Awards’ as a ‘Hot Shots’ finalist. The Australian Hair awards or ‘AHIA’.  Emily tells us more about her experience.

“The hotshot’s team is made up of four of Australia’s best up and coming hairdressers within our industry. Without my NAK products and colours I wouldn’t have been able to create the quality of hair I produced in my photography collection in my entry for the AHIA”. 

The text continues underneath the photo.

What tips can you give hairdressers in the Netherlands about the new Colour Masque?

“Utilise these amazing colour masques both in salon and for the client to colour refresh at home! Don’t underestimate just how much they can help the clients colour from fading. Also, the CLOUD is fab as a toning conditioner for beautiful blondes”. 

As one of the last questions, which NAK products is one of your favourites that you use for caring and styling?

“My everyday go for every client is NAK ULIMATE POTION, as the name describes it really is the ultimate styling product, that cares, protects and styles”.

What is your motto?

“Do Good, Feel Good”!

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts