People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Hair Machine Eindhoven is Goud waard! Ze zijn de leukste kapsalon in Eindhoven

hair machine eindhoven

Vandaag nemen wij een kijkje bij Salon Hair Machine in Eindhoven. Zij hebben meegedaan met de Verkiezing Leukste Kapper en Kapsalon in Nederland. Als Fudge en Nak salon hebben zij GOUD gewonnen voor Leukste Kapsalon Eindhoven.

Nieuwsgierig

Daarom zijn wij als People 4 natuurlijk uitermate trots op deze top prestatie. Maar wie zijn Hair Machine eigenlijk en wat maakt ze nou zo’n leuke kapsalon? Waarom zijn zij zulke grote fans van Fudge? Hoe deden zij mee aan de verkiezing en hoe doet u, als salon mee? Wij waren erg nieuwsgierig naar deze antwoorden en daarom gingen wij op pad.

Kijkt u mee?

Girl Power

De Hair Machine Girls stralen Girl Power uit. Gewapend met een föhn en een schaar gaan zij aan de slag aan jouw nieuwe coupe. De sfeer in een salon speelt natuurlijk ook een rol en die heeft Hair Machine zeker! De salon is knus en leuk opgefleurd met plantjes en lichtjes, gepaard met heerlijke muziek. A true fairytale! Het is dus niet gek dat zij GOUD hebben gewonnen voor Leukste Kapsalon Eindhoven.

Afspraak

Als u in de buurt woont en een afspraak wilt maken kunt u Hair Machine bereiken via de contactgegevens hier onder.

Contact Hair Machine Eindhoven:

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie