People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

RIJSTPROTEÏNE

Geef je lokken een boost met rijstproteïne: het belangrijkste ingrediënt voor gezond, sterk en prachtig haar

Proteïne is een van de belangrijkste ingrediënten voor gezonde, sterke en prachtige lokken. Daarom zijn er ook genoeg haarproducten waarin proteïne wordt gebruikt om het haar gezonder, sterker en glanzender te maken. Rijstproteïne is zo’n soort proteïne die veel positieve invloed heeft op je lokken. Het zorgt ervoor dat de lokken niet alleen sterker en gezonder worden, maar het verbetert ook de elasticiteit van het haar. Lees nu waarom jij producten met rijstproteïne in huis moet halen en welke dat dan precies zijn.

Wat is rijstproteïne?

Rijstproteïne is een veganistisch proteïne dat gehaald wordt uit rijst door het scheiden van de proteïnes van de koolhydraten. Het kan gebruikt worden als een alternatief voor soja- of tarweproteïne. Het wordt ook gebruikt in de fitnessindustrie omdat het zo goed is in het herstellen van spieren en het verlichten van spierpijn. Maar waarom is rijstproteïne nu zo goed voor het haar? 

Voordelen voor je lokken

Er zijn een aantal redenen waarom rijstproteïne zo goed is voor je lokken. Ten eerste is het rijk aan voedingsstoffen. Het bevat veel essentiële stoffen zoals vitamines, antioxidanten en mineralen. Deze voedingsstoffen, samen met aminozuren, herstellen het haar van binnenin. Als het haar deze voedingsstoffen mist, kan rijstproteïne helpen om ze weer aan te vullen. Daarnaast herstelt rijstproteïne de natuurlijke glans en houdt de lokken glad en pluisvrij. De proteïne zorgt er daarnaast voor dat het haar sterk is en herstelt de schade van externe invloeden en hitte. 

Lees ook:
Van zonnestralen tot citrusvruchten: deze vitamines kan het haar goed gebruiken om er mooi en gezond uit te zien

Clean Beauty 

Natuurlijk is nu de vraag: hoe voeg ik deze rijstproteïne toe aan mijn haar? Dat is eigenlijk heel erg gemakkelijk. ORI LAB is een merk met producten die voldoen aan de Clean Beauty wetenschap, namelijk biologische haarverzorging gemaakt zonder compromis. Een aantal van de ORI LAB producten gebruikt rijstproteïne als ingrediënt voor de beste resultaten. 

Producten met rijstproteïne 

Deze producten van ORI LAB met rijstproteïne hebben allemaal een verschillend doel. Zo is meteen duidelijk hoe veelzijdig deze proteïne als ingrediënt is. Als eerste de Plump Cleanse & Condition. Deze twee producten geven het haar een prachtig volume aan fijn en futloos haar die de volheid en veerkracht verbetert. De Curl Cleanse & Condition beschermt krullen om wrijving, pluis en losse plukjes te minimaliseren en verbetert de vochtbalans en natuurlijke krulvorming.  Als laatste is er de Restore Treatment. Deze hydrateert droog en pluizig haar en brengt het haar weer terug in een gezonde conditie. 

Bron: Be Intelligent | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts

Ontdek meer van People 4 Hair

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder