People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

MARULA OLIE

Marula olie: wat is dit voor olie en wat voor positief effect heeft het op je lokken?

Het lijkt wel of er iedere maand een nieuw product of ingrediënt trending is voor de geweldige effecten op het haar. Natuurlijk is het lastig om de echte goede ingrediënten en producten er tussen uit te halen. Toch zijn er een paar die echt niet kunnen missen in je haarroutine. Dit geldt ook voor Marula olie. Deze olie zal het haar niet alleen er geweldig uit laten zien, maar ook fantastisch laten aanvoelen. 

Wat is Marula olie?

Marula olie is afkomstig uit zuidelijk Afrika. Vanuit de pitten en noten van de Marula fruitboom wordt deze olie gehaald. Het is al wat langer bekend als een geweldig ingrediënt voor de verzorging van de huid, maar ook voor het haar kan deze olie een heleboel voordelen hebben.

De geweldige voordelen

Er zijn een aantal voordelen van Marula olie voor het haar. Als eerste helpt het pluis te elimineren en geeft het de lokken een mooie glans. Daarnaast beschermt het de lokken tegen beschadiging en helpt het vocht in het haar vast te houden. Naast beschermen zorgt de Marula olie ook voor sterker haar doordat het de hydratatie van de haarschachten verbeterd. De hoofdhuid kan ook profiteren van de voordelen van Marula olie. Het helpt namelijk de natuurlijke oliën van het haar in balans te brengen en hydrateert daarnaast ook de hoofdhuid. 

Voed de lokken

Er zijn verschillende manieren waarop je de Marula olie kan gebruiken. Ten eerste kun je het rechtstreeks aanbrengen op het haar. Zeker voor iedereen met droog en beschadigd haar kan dit goed werken. Uitgedroogde lokken en gespleten haarpunten zijn geen probleem voor de Marula olie. Maar ook voor mensen met dik en krullend haar kan de olie wonderen doen om de krullen te hydrateren. Breng dit zo’n twee tot drie keer per week aan op de lengtes van het haar voor geweldige resultaten. 

Lees ook:
Kopje koffie voor je lokken? Dit zijn de grootste voordelen van cafeïne voor het haar

Geef je hoofdhuid wat liefde

Zoals al eerder genoemd is Marula olie ook geweldig voor de hoofdhuid. Breng wat druppels aan op de hoofdhuid en masseer het zachtjes in. Hiermee kun je niet alleen de hoofdhuid hydrateren, maar ook ervoor zorgen dat het haar gezonder zal zijn. Want gezonde lokken beginnen altijd bij een gezonde hoofdhuid.

Topproducten

Natuurlijk kan de olie ook gevonden worden in haarproducten zoals shampoos, conditioners en behandelingen. ORI LAB heeft een geweldig assortiment vol met producten die allemaal gebruik maken van deze Marula olie. Daarnaast zitten ze vol met nog veel meer fantastische ingrediënten en is er voor ieder haartype een product die de lokken zal transformeren. Er zijn vijf shampoo en conditioner duo’s voor elk kapsel. Dit zijn: Curl, Blonde, Plump, Restore & Calm. Daarnaast zijn er nog een handvol met andere behandelingen zoals een Curl Crème, Ends Remedy, Gloss Serum & Rescue Masque om er maar een paar op te noemen. Wat jouw haar ook nodig heeft, ORI LAB heeft het!

Bron: Byrdie | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts

Ontdek meer van People 4 Hair

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder