People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

conditioners

Volume of hydratatie? De conditioners van N.4 Hair Care doen meer dan alleen het haar verzorgen

Het haar herstellen, voeden en verzorgen. Dit zijn functies die iedere conditioner wel moet hebben, maar wat als een conditioner nog veel meer kan dan dat? Wat als het ook volume en hydratatie aan het haar kan geven? Dan wil je dat natuurlijk hebben. Daarom zijn de conditioners van N.4 ook perfect voor de mensen die niet één haarwens hebben, maar wel tientallen. 

L’eau de Mare Hydrating Conditoner

Als eerste heeft N.4 Hair Care de L’eau de Mare Hydrating Condtioner. Deze conditoner is zoals de naam al zegt een vochtherstellende conditoner en helpt bij het verminderen van gespleten haarpunten. Daarnaast zorgt het ervoor dat de droogheid en pluis in het haar verminderd wordt. Na gebruik van de shampoo voelt het haar niet alleen zachter, maar ziet het er ook gladder uit en is het verloren vocht weer terug in het haar. De Hydrating Conditioner is een lichtgewichte conditoner, die het haar dus niet verzwaart en de haarkleur beschermt. Daarnaast helpt het ook om gespleten haarpunten te herstellen en ze te beschermen tegen splijten in de toekomst. De L’eau de Mare Hydrating Conditioner is glutenvrij, sulfaatvrij, natriumchloridevrij, parabenenvrij en 100% veganistisch.

Fleur de Temps Volumizing Conditioner

De Fleur de Temps Volumizing Conditioner is ook een conditioner met een lichtgewichte formule die het haar naast een glans, extra volume en body geeft. Het verwijdert de klitten uit het haar en zorgt ervoor dat het haar, ondanks de vochtigheid, altijd in model blijft. Natuurlijk zorgt het er ook voor dat het pluis uit het haar wordt verwijderd, het haar minder statisch is en geeft het haar een fantastische glans. De Volumizing Condtioner is ook glutenvrij, sulfaatvrij, natriumchloridevrij, parabenenvrij en 100% veganistisch. 

Beide conditioners Bevatten een hoog percentage Liquid vitality complex en Liquid Vibrance complex. Ontworpen om te hydrateren, de glans te verbeteren en de natuurlijke levendigheid van het haar te herstellen.

Lees ook:
Deze combinaties van N.4 Hair Care producten zijn een match made in heaven

Geursensatie

De geuren van deze conditioners zijn speciaal en niet zomaar uitgezocht. Er zit een hele gedachte achter. De L’eau de Mare geur haalt inspiratie uit de zomer. Denk aan zomerse tuinfeesten, sandalen en warme zonnestralen. Met geurnoten van ylang orchidee, jasmijn, vetiver en patchouli is dit de perfecte zomerse geur.

De Fleur de Temps geur is geïnspireerd op de lente. Een strakblauwe lucht, kleurrijke bloemen, zachte wind en de bloeiende groene natuur is het beeld waar je aan denkt bij deze geur met geurnoten van lindebloesem, gardenia en schorshout. De geur van de lente.

Bron: N.4 Hair Care | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts