People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

combinaties

Deze combinaties van N.4 Hair Care producten zijn een match made in heaven

Winter en sneeuw, nieuwjaar en oliebollen & koude handen en een warm drankje. Wat hebben deze combinaties gemeen? Ze passen allemaal perfect bij elkaar. Ze vullen elkaar aan en versterken de werking van de losse onderdelen. Dit geldt ook voor haarproducten. Sommige producten zijn samen een match made in heaven en werken samen nog beter dan alleen. 

Shampoo en conditioner

Deze combinatie wordt al decennialang door velen gebruikt. Want alleen het haar reinigen is al jaren niet meer genoeg. Natuurlijk is het verzorgen van het haar net zo belangrijk als het reinigen ervan. Deze combinatie werkt zo goed omdat de shampoo het haar reinigt van vuil en olie en de conditioner vult het verloren vocht weer aan en herstelt het haar. 

Heb je krullend en droog haar? Gebruik dan de Hydrating Shampoo en Conditioner van N.4. Deze zorgt extra voor uitgedroogd haar. Heb je dun haar? Dan kun je beter de Volumizing Shampoo en Conditioner gebruiken. Deze zorgt ervoor dat het haar meer body krijgt.

Olie en hittebeschermer

Het beschermen en verzorgen van haar dat wordt blootgesteld aan hitte is een van de belangrijkste stappen in het zorgen voor het haar. Daarom is het ook belangrijk dat je het haar beschermt met een hittebeschermer en een olie om het vocht en de glans terug te krijgen.

Gebruik hiervoor de Fluoro5 Elixer Restore & Repair Oil om het haar te voeden en die glans te geven. Daarna breng je de Thermal Styling Spray aan om het haar te beschermen tegen de hitte en een laag tussen het haar en de hittetool te creëren. 

Drie op een rij

Nog steeds op zoek naar de beste stylingcombinatie? Zoek dan niet verder! Met deze combinatie kun je niet alleen het haar beschermen tegen invloeden van buitenaf, maar het geeft ook textuur en behoudt de stevigheid. Dit allemaal terwijl het haar nog steeds flexibel is gedurende de dag.

De Sugar Texturing Spray, Texture Styling Paste en Super Comb Prep & Protect van N.4 zijn samen een gouden trio als het gaat om een snelle, flexibele styling die ook nog textuur en bescherming aan het haar geeft.

Lees ook:
Glad haar zoals de celebs: hoe krijg je het voor elkaar?

Föhnen kan niet zonder

Als je iemand bent die regelmatig de föhn erbij pakt om het haar te drogen of stylen kan dit product niet missen in je haarroutine. In combinatie met een föhn geeft dit product je geweldig zachte lokken.

Dan hebben we het natuurlijk over de Blow Dry Lotion van N.4. Dit product ruikt niet alleen heerlijk, maar beschermt het haar ook tegen de hitte van de föhn. Daarnaast hydrateert en geeft het extra volume aan het haar. 

Stevig vast

Naast dat je het haar mooi wil stylen, is het ook belangrijk dat het goed blijft zitten. Hiervoor heb je dan een goede mousse nodig en een goede haarlak die ervoor zorgen dat het haar in een goede vorm zit en ook de hele dag blijft zitten. 

Met de Styling Foam en Mighty Hair Spray van N.4 is dit een simpele taak. De Styling Foam is een schuim die het haar ondersteuning geeft terwijl de Mighty Hair Spray het haar een flexibele fixatie geeft. Zelfs de sterkste winterstorm kan niet op tegen deze combinatie. 

Bron: N.4 Hair Care | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts