People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

trends

Alles dat je moet weten voor het nieuwe jaar: dít zijn de trends op het gebied van fashion en beauty voor 2023

Trends zijn zo belangrijk voor de beauty en fashion industrie. Wat is er populair en wat dragen mensen het liefst? Deze dingen komen niet zomaar uit de lucht vallen, deze kunnen al voordat het jaar begint voorspeld worden. Louise Reeves is een Educator bij People 4 en begint het jaar altijd met de Trends voor het aankomende jaar.

Wat beïnvloedt een trend?

Er zijn een heleboel dingen die een trend beïnvloeden. Deze dingen zijn allerlei maatschappelijke dingen zoals klimaatverandering en veganisme. Maar ook dingen als corona en de oorlog in Oekraïne hebben invloed op de trends in de wereld. Zo voelden mensen dat het na corona tijd was voor nieuwe kansen, zijn duurzaamheid en plantaardige producten erg belangrijk. En zijn mensen meer zelf gaan maken door de toename van prijzen in alle aspecten van het leven. 

Beautytrends

In de cosmetica-industrie zijn veganistische en duurzame producten erg belangrijk geworden voor consumenten. Ze zijn op zoek naar schone producten. Dit zijn producten waar weinig chemische ingrediënten inzitten. Ook moeten de verpakkingen vrij van plastic zijn en recyclebaar. Herbruikbare producten zien we ook veel vaker op de markt verschijnen omdat mensen hier een behoefte naar hebben. Het begin van Clean Beauty heeft dit jaar een enorme invloed. Dit is gebaseerd op wat er niet in een product zit in plaats van wat er wel in een product zit. Bij Clean Beauty draait alles om de beste ingrediënten, van de beste bron en laat alle slechte ingrediënten weg.

Lees ook:
Van haar tot fashion tot make-up: dít zijn de trends voor het jaar 2022

Fashiontrends 

In de mode-industrie zien we een opkomst van warme kleuren. Daarnaast zien we veel mini kledingstukken, franjes en kokerjurken. Ook denim is weer een belangrijke stof in 2023. Qua kleur zien we veel aarde- en pasteltinten, maar ook kleuren als perzik, gingerbread en pumpkin spice.

Haartrends

In kapsels zien we vooral dat het haar korter wordt. Stijlen als een pixie mullet worden dan ook erg populair. Maar dingen als lagen en textuur zijn ook groot in het komende jaar. Daarnaast komt de midden scheiding weer helemaal terug van weggeweest. Qua kleur zien we net als in de mode de warme tinten. De spicy blondines en gingerbread kleur zal ook in het haar groot worden. Daarnaast is gezichtsframing een grote trend die we zullen gaan zien in 2023. Voor de stylingtrends gaat het vooral om wild en doorwoeld haar dat de haarindustrie gaat overnemen dit jaar.

Foto: Trendsenses

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts