People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

body wash

Kalmeer je zintuigen met de nieuwe Fleur de Temps Soothing Body Wash van N.4 High Performance Hair Care

Hoewel het misschien niet zo voor de hand liggend is, heeft N.4 meer dan alleen haarproducten. Zo hadden ze al de bodylotion in drie verschillende heerlijke geuren, maar nu heeft N.4 een nieuw product dat ook bedoeld is voor het lichaam. De Fleur de Temps Soothing Body Wash. Deze kalmerende reiniging voor het lichaam hydrateert en voedt de huid diep en laat je luxueus voelen na gebruik.

Fleur de Temps Soothing Body Wash

De Fleur de Temps Soothing Body Wash van N.4 Hair Care is een kalmerende lichaamsreiniging die de huid niet alleen opfrist, maar ook rust geeft en helpt herleven. Het verbetert de gezondheid van de huid en herstelt de balans en het vochtgehalte van de huid. Zeker voor een huid die veel gewassen en geschrobd wordt, is deze Soothing Body Wash ideaal. 

De huid zal na gebruik van deze Soothing Body Wash zijdezacht aanvoelen. Daarnaast heeft dit product een heerlijke geur van zachte lindebloesem en gardenia. De Soothing Body Wash heeft een rijke, voedende en schuimachtige consistentie waardoor de huid optimaal gereinigd kan worden. 

Lees ook:
De Sleek Hair trend: zo krijg én behoud je deze met de producten van N.4 Hair Care

Hoe in gebruik?

Deze Soothing Body Wash kan eigenlijk niet missen in je verzorgingsroutine. Het is een lichaamsreiniging voor ieder huidtype en is een all-over hand- en body wash. Dit houdt in dat je het niet alleen kan gebruiken onder de douche, maar ook bij de wastafel. Breng het product aan op de huid en masseer het goed in om debloedsomloop te bevorderen, stress te verlichten en je humeur te verbeteren. De Soothing Body Wash is beschikbaar in verschillende formaten. In 500ml, 100ml en 50ml. Het is dus ook een perfect product om mee op reis te nemen. 

Ingrediënten

De Soothing Body Wash heeft een aantal heerlijke ingrediënten die zorgen voor een optimale reiniging. Vitamine E en haverextract zorgen voor een huid die iedere dag gehydrateerd en rustig is. Daarnaast heeft het product nog vele nti-verouderings-, veganistische, parabenen- en glutenvrije ingrediënten die samen met plantaardige ingrediënten zorgen voor een geweldige reiniging en verzorging van de huid.

Bron: N.4 | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts