People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

sleek hair

De Sleek Hair trend: zo krijg én behoud je deze met de producten van N.4 Hair Care

Misschien heb je er al eens van gehoord, maar de Sleek Hair trend is al een tijdje erg populair. Zeker bij veel celebrities is deze look al gespot op de rode loper. Gelukkig is deze trend niet alleen weggelegd voor de beroemde mensen onder ons, ook wij gewone mensen kunnen deze look creëren. En wel met de geweldige producten van N.4 Hair Care.

Van tevoren 

Voordat je begint met het reinigen van het haar, is het belangrijk om het goed te verzorgen. Dit is een cruciale stap in het creëren van die strakke, gladde look. Een voedend haarmasker is dan het ideale product om te gebruiken voordat je begint met het wassen van het haar.

Het Reconstructing Hair Masque van N.4 Hair Care is dan ook het perfecte product hiervoor en is het geheime wapen om die strakke en gladde lokken te krijgen. Dit diep voedende product is een snelle behandeling voor het haar. Verdeel het product gelijkmatig door het haar, laat het 2-5 minuten intrekken en spoel het vervolgens uit.

Reinigen

Om te beginnen moet je de juiste shampoo gebruiken. Deze zal zorgen voor een glad en strak resultaat om die trendy look mee te creëren. Deze shampoo kies je niet zomaar, het moet een shampoo zijn met een paar belangrijke eisen. Zo moet het niet al het vocht uit het haar verwijderen, maar ook geen hydratie toevoegen. 

Zo’n shampoo is de Clarifying Shampoo van N.4 Hair Care. Dit is een shampoo met een formule die ervoor zorgt dat het haar grondig gereinigd wordt. Daarnaast zorgt het er niet voor dat het vocht uit het haar wordt verwijderd, zodat je lokken niet zullen uitdrogen. 

Lees ook:
Bescherm je haar tegen de zon in deze zomer met de producten van N.4 Hair Care

Voor de finish

Als laatste is een product dat niet alleen pluis kan bestrijden, maar zelfs dat hardnekkigste lokken kan temmen voor die prachtige gladde look. De finishing touch die je na het reinigen van het haar kan gebruiken.

De Smoothing Balm van N.4 Hair Care doet wat het al zegt in de naam. Het maakt het haar glad. Daarnaast is het ook een geweldig product om te helpen het haar in de gewenste stijl te vormen. Een perfect product voor de Sleek Hair look. Breng het gelijkmatig aan in het haar en föhn het haar droog. Gebruik een lage temperatuur om het gebruik van hitte, en dus extra kans op pluis, te vermijden. 

Bron: N.4 | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts