People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

STATISCH

Statisch haar door de koude wintermaanden? Dít product van N.4 Hair Care is de beste oplossing

We kunnen er echt niet meer omheen, het is koud buiten. Helaas is de temperatuur niet het enige dat vervelend is. Door dit koude weer kan het haar enorm statisch worden en gaan pluizen. Gelukkig heeft N.4 High Performance Hair Care hét product voor dit probleem: de Fluoro5 Elixer Restore & Repair.

Stop statisch haar

Wil je een einde maken aan statisch en pluizend haar? Dan is de Fluoro5 Elixer Restore & Repair het product voor jou. Niet alleen in de winter, maar het hele jaar door kan het je haar een handje helpen. Het is eigenlijk een soort wondermiddel die het haar helpt te herstellen en het haar beschermt. Een echte multi-tasker dus, maar het kan nog veel meer! Het conditioneert het haar ook nog eens en geeft een verhelderende glans aan het haar. Met dit product is het haar zacht, glad en handelbaar en kan je dus deze winter gedag zeggen tegen statisch en pluizend haar. 

Ook voor in de zomer

Zoals we al zeiden, is de Fluoro5 Elixer Restore & Repair niet alleen een topproduct voor in de wintermaanden. In de warme zomer kan je deze Elixer ook goed gebruiken. Het heeft namelijk ook een UV-bescherming en vochtbescherming. In de formule van de Elixer zitten minuscule deeltjes, deze staan bekend als fluorosiliconen. Dit is een onzichtbaar ingrediënt dat echt wonderen doet. Deze geeft het haar dus de geweldige glans die eerder genoemd werd, maar zorgt ervoor dat deze natuurlijk en niet vettig is. De Elixer kan zelfs gebruikt worden om gespleten haarpunten te dichten. Is er iets wat dit product niet kan?

Lees ook:
Bescherm nat haar & voorkom schade met de producten van N.4 Hair Care

Baard redder

We hebben het nu gehad over het haar op het hoofd, maar voor iedereen met een baard is dit product ook een favoriet. Hoewel baarden niet dezelfde problemen hebben als lange lokken op het hoofd, kunnen ze wel droog en dof worden als ze niet goed verzorgd worden. Hierbij kan de Elixer ook goed helpen. Gebruik het voor het scheren of gewoon als een normale baardolie. Je zal vast en zeker verschil zien.

De Fluoro5 Elixer Restore & Repair van N.4 Hair Care is dus een product die iedereen eigenlijk in huis moet hebben. Wat voor haar je ook verzorgt en welk seizoen het ook is, dit product kan in iedere harige situatie een handje helpen.

Bron: N.4 | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts