People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

feestelijk haar

Vrolijke feestdagen! Vier de Kerstdagen in stijl met een feestelijk kapsel

Het is weer zover, de feestdagen staan voor de deur. Deze Kerst kunnen we weer onze mooiste outfits tevoorschijn halen en zelfs voor een kleine bijeenkomst alles uit de kast trekken. En wat hoort daar natuurlijk ook bij? Een feestelijk kapsel. Want ja, het is maar één keer per jaar Kerstmis. 

Mooie golven

Een oude klassieker is altijd een goed idee voor de Kerst. Mooie, golvende lokken passen perfect bij iedere outfit, want ze zijn casual. Zeker als je de nadruk op je outfit wil leggen, is dit het perfecte kapsel. 

Voor dit kapsel heb je eigenlijk maar twee dingen nodig: een mousse en een krultang. De Styling Foam van N.4 High Performance Hair Care is hier perfect voor. Het is nummer één in het creëren van een zachte maar volumineuze textuur. Zo geef je net dat beetje extra’s aan de mooie golven. 

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Groot, groter, grootst

Go big or go home. Zeker tijdens de feestdagen is dit een motto waar veel mensen bij leven. Wat voor haartype of stijl je ook hebt, volume is iets wat ons allemaal staat. Weet je dus niet zeker wat je wil? Ga dan voor volume. 

Het duurt misschien even, maar na een goede blowout zal het haar er stijlvol en vol uitzien. Om het haar nóg een beetje extra te geven, gebruik je de Support Solution of N.4 High Performance Hair Care. Breng deze aan op de uitgroei en masseer het in. Brengt het vervolgens aan door het hele haar. Deze zullen zorgen dat het kapsel waar je zo hard aan hebt gewerkt de hele avond op zijn plek zal blijven zitten. 

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Versiering voor het haar

Als je denkt aan de feestdagen, denk je aan glitter. Je kan deze glitters niet alleen kwijt in je outfit, maar ook in het haar. Denk aan glitter extentions, glitterspray’s en haaraccessoires met glitters erin.

feestelijk kapsel

Natuurlijk moet het haar zelf net als de glitters stralen. Gebruik daarom de Fluoro5 Elixir Restore & Repair van N.4 High Performance Hair Care. Zo geef je het haar een prachtige glans en zal je net als je verlichtingen schijnen. 

Bron: N.4 | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts