People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

HEAT PROTECTORS

Heat Protectors: waarom heb je ze nodig en welke is het beste voor jouw haar?

Ze zijn je vast niet ontgaan: Heat Protectors. Dit product word je door iedereen aanbevolen als je veel stylingproducten met hitte gebruikt, zoals krultangen, stijltangen en föhns. Maar waarom moet je deze Heat Protectors gebruiken? En welke is het beste voor jouw haar?

De waarheid achter hitte op het haar

Alle stylingproducten die hitte gebruiken zoals een föhn, een krultang of een stijltang kunnen veel negatieve effecten hebben op het haar. Hitte kan namelijk zorgen voor het vervagen van de kleur van het haar. Deze hitte kan komen van de zon of andere omgevingsfactoren, maar dus ook van deze stylingproducten. Het gebruik van een product dat het haar beschermt tegen de hitte, is dus erg belangrijk. Als deze namelijk regelmatig wordt gebruikt, kan het helpen om het vervagen van de kleur tegen te gaan. 

Voor wie? 

Iedereen kan baat hebben bij een Heat Protector. Als het belangrijk voor je is om de conditie van het haar te beschermen of als je veel gebruik maakt van een stijltang, een krultang of een föhn, zijn deze hitte beschermers een geweldig product. Sommige van deze producten beschermen het haar niet alleen tegen hitte, maar hebben ook andere functies. Denk hier bijvoorbeeld aan pluis verminderen, het haar sterker maken of het uit de klit halen. Zo kan je het haar perfect stylen.

Shampoos en conditioners als Heat Protectors

Hoewel een shampoo en conditioner met een hitte bescherming zeker het haar kunnen beschermen tegen hitte, is het toch beter om direct voor het gebruik van de stylingproducten met hitte een Heat Protector te gebruiken. De extreme hitte van deze producten, zijn namelijk heel schadelijk voor het haar en kunnen het afbreken. Die extra bescherming is dan ook zeker nodig. 

Lees ook:
Hoe haal je het beste uit jouw haarkleur? Dít zijn de tips van een expert

Thermal Shield

Dit is een beschermende stylingspray ontwikkeld om het haar te beschermen tegen extreme hitte. Het beschermt het haar tijdens het stylen tegen breuk en pluis. Daarnaast kan het gebruikt worden op vochtig haar voor het föhnen, op droog haar bij gebruik van een krultang, stijltang of föhn of als finishing spray om vocht te weren. 

Ingrediënten

De Thermal Shield is verrijkt met Vitamine B5, een diep conditionerende vitamine uit de B-groep die het haar en de huid beschermt tegen uitdroging en vochtverlies. Daarnaast maakt het ook gebruik van Dimethylether. Dit is een gewichtloze, verzachtende en glanzende stof die het haar weerbestendig maakt tegen hoge luchtvochtigheid. Octylacrylamide acrylaten, een lichte styling controle die bestand is tegen hitte en vochtigheid en styling co-polymeren, deze bevordert pure, gewichtloze stylingcontrole en maakt de haarschubben glad.

Scalp to Hair Thermal Protector 

De Scalp to Hair Thermal Protector is een botanische, conditionerende en hitte beschermende spray ontworpen voor een veilige styling. Het verzegelt het haaroppervlak en vermindert beschadiging van de haarschubben, wrijving en haarbreuk. Conditioneert het haar met botanische extracten van salie, jeneverbes, soja, haver en eucalyptus. Daarnaast beschermt de Thermal Protector het haar tegen hoge tempraturen en vochtigheid, ontwart en zorgt voor een gezonde natuurlijke glans. 

Opties

Er zijn dus verschillende opties als het gaat om het beschermen van het haar tegen hitte. Voor verschillende looks is het dus ook beter om een Heat Protector te gebruiken die het beste past bij de look waar je voor gaat. Houd je opties dan ook open!

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts