People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

komkommer

Komkommer voor je lokken: dit zijn de voordelen van komkommer voor het haar en de hoofdhuid  

Het is een enorm veelzijdige groente die rijk is aan voedingswaarden: komkommer. Natuurlijk staat de komkommer bekend om haar heerlijke smaak en misschien zelfs wel om de verkoelende werking die de groente heeft voor de huid als deze verbrand is. Maar de komkommer heeft nog veel meer voordelen. Zoals voor het haar en de hoofdhuid. 

Terug naar de basis

Natuurlijk weten we allemaal wat een komkommer is, maar laten we toch even terug naar de basis om alles te weten te komen over deze groente. Komkommer is een eetbare plant, dat eigenlijk een vrucht is. Dit is omdat het uit bloemen groeit en zaden bevat. Het is zo geweldig voor het haar en de hoofdhuid omdat het boordevol essentiële voedingsstoffen zit. Denk aan vitamines zoals C en K, maar ook magnesium, foliumzuur, ijzer, calcium en zink zijn een aantal van deze voedingsstoffen die we allemaal hard nodig hebben. 

De voordelen

Komkommer heeft een handjevol aan voordelen voor het haar en de hoofdhuid. Ten eerste helpt komkommer bij het stimuleren van de haargroei en het herstellen van beschadigde haarzakjes. Het houdt de huid gehydrateerd en helpt bij het voorkomen van haaruitval. Komkommer ondersteunt een gezonde hoofdhuid en zorgt voor de beste omstandigheden voor het haar om te groeien. Dit doet het ook door het reguleren van de talgproductie en het herstellen van de vochtbalans. Een gezonde hoofdhuid betekent ook gezond haar. Maar naast de hoofdhuid, doet komkommer ook veel direct voor de lokken zelf. Zo kan het gebruiken van producten met komkommer als ingrediënt helpen bij het creëren van zijdezacht en glanzend haar.  

Lees ook:
Voorkom een terugtrekkende haarlijn: met deze tips en producten zal jouw haarlijn je bedanken

Komkommer in het haar

Je wil nu vast weten hoe je dit fantastische ingrediënt toevoegt aan je haarroutine. Dit kan natuurlijk met een haarproduct. Zoals de Moisture Foam van ORI LAB. Dit is een zacht en licht schuim dat het haar hydrateert en daarmee de krul weer tot leven brengt. Daarnaast verbetert het de verzorging van de lokken en creëert het gladde en glanzende krullen zonder pluis. Het geeft veerkracht aan de krullen en creëert een geföhnd effect in het haar. 

Komkommer heeft dus enorm veel voordelen voor het haar en de hoofdhuid. Het is het dan ook zeker waard om een product met dit geweldige ingrediënt toe te voegen aan je haarroutine. Zo kun je jouw haargroei stimuleren, haaruitval minimaliseren en je lokken zijdezacht en glanzend maken. Wat wil je nog meer?

Bron: HK Vitals | Foto: Unsplash

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts

Ontdek meer van People 4 Hair

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder