People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

PUSH IT UP BLOW DRY SPRAY

Fantastisch volume zonder pluis: het kan met de Push It Up Blow Dry Spray van Fudge Professional

Voor iedereen met fijn en slap haar is veel volume één van de grootste haarwensen. Toch kan dit soms moeilijk te creëren zijn. Zeker als ze problemen zoals pluis wil voorkomen. Was er nu maar een product dat jouw zo’n geweldig volume kan geven en dit ook kan doen terwijl het pluis verwijdert. Natuurlijk is daar Fudge weer met precies dat product waar je naar op zoek bent: de Push It Up Blow Dry Spray.

Push It Up Blow Dry Spray

De Push It Up Blow Dry Spray is zoals de naam al zegt, een spray die volume toevoegt aan het haar. Maar daarnaast kan deze spray nog veel meer. Het geeft het haar naast maximaal volume, ook hulp bij het bestrijden van pluizige lokken en losse plukjes. Daarnaast helpt de spray het haar te versterken door gebruik van gehydrolyseerde keratine. Het voegt ook een hitteschild toe aan de lokken, waardoor het haar beschermd is tegen schade en haarbreuk door hittestyling. Met een Hold Factor van 5 heeft de Push It Up Blow Dry Spray een medium fixatie. Dit houdt in dat de spray ervoor zorgt dat het volume goed in het haar blijft zitten gedurende de dag, maar dat het gemakkelijk uit te borstelen is.  Als laatste is dit een lichtgewichte spray. Dit houdt in dat onzichtbaar volume geeft aan het haar zonder dat het zwaar en plakkerig aanvoelt.

Voor wie?

Ieder haartype kan gebruik maken van de Push It Up Blow Dry Spray, maar vooral mensen met dun en fijn haar die graag meer volume in het haar willen profiteren het meeste van dit product en de resultaten die het brengt. 

Lees ook:
Bye, bye pluizig haar: zeg voorgoed gedag tegen pluis met deze producten van Fudge Professional

In gebruik

Voor het allerbeste resultaat gebruik je de Push It Up Blow Dry Spray voor het föhnen van het haar. Reinig en verzorg het haar eerst met een shampoo en conditioner die goed aansluit bij jouw haartype en haarwensen. Breng vervolgens de spray aan op handdoekdroog haar. Doe dit eerst op de aanzet en kam het hierna door de lokken heen. Mocht het nog nodig zijn, kun je altijd een extra laag toevoegen aan de lengtes van het haar. Hierna kun je de föhn erbij pakken. Gebruik een grote ronde bostel om het haar droog te föhnen voor volle en veerkrachtige lokken. 

Ingrediënten 

Natuurlijk heeft de Push It Up Blow Dry Spray een aantal fantastische ingrediënten waarmee het de lokken dat extreme volume en die fijne verzorging en bescherming geeft. Ten eerste maakt het gebruik van castorolie. Dit is een olie die droog en beschadigd haar weer gezond en zacht laat aanvoelen. Het maakt ook gebruik van keratine, wat het haar een boost geeft en ervoor zorgt dat het haar minder pluizig is. Als laatste maakt het gebruik van ananas extract. Dit zit boordevol vitamine C, wat een geweldige antioxidant is die de vitaliteit van het haar helpt herstellen. 

Bron: Fudge Professional

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts

Ontdek meer van People 4 Hair

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder